Zeven zussen e-books nieuw deel: Zon

Home » Ebook » Zeven zussen e-books nieuw deel: Zon  

DIT LAATSTE DEEL VAN DE ZEVEN ZUSSEN SERIE, GESCHREVEN DOOR LUCINDA RILEY, GAAT OVER ZUS ELECTRA D’APLIÈSE

 

Zeven zussen
 

Opvolger van de delen MAAN, SCHADUW, STORM en PAREL. Stuk voor stuk bestsellers. Oplages die in de miljoenen lopen. Wederom slaagt de schrijfster in dit lijvige e-book erin een boeiend verhaal neer te zetten.

In het begin lijkt het of deze zus alles mee heeft wat ze maar mee kan hebben: mooi, rijk en beroemd. Ze is een top model. Maar onder de laag van maatschappelijk succes steekt een heel ander iemand. Lucinda Riley schildert hier een jonge vrouw die maar net de controle heeft over haar wankele geestesgesteldheid. Iemand die zich voortdurend op de grens van een zenuwinstorting bevindt.

Wederom dus een buitenbeentje in de Zeven zussen serie. Electra die de grootste moeite heeft de dood van haar schatrijke adoptievader te verwerken. Ze raakt aan de alcohol en de drugs.

Vrienden en kennissen vrezen het ergste.

Vrienden en kennissen vrezen het ergste. Maar op het dieptepunt van haar leven krijgt Electra een brief van iemand die ze helemaal niet kent en die beweerd haar oma te zijn… Het blijkt niet zomaar een loze bewering. Wat een duik in de geschiedenis al snel leert.

Een verteltechniek die Lucinda Riley vaker heeft toegepast in de Zeven zussen serie. In ieder deel zit wel een blik terug in het verleden van de betreffende hoofdpersoon. Iets dat de verhalen diepgang en vaart geeft.

Dit keer beland de lezer in het koloniale Kenia. Het jaar 1939. De vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Cecily Huntley-Morgan probeert in Kenia te herstellen van een ongelukkig afgelopen liefdesaffaire. Ze zoekt het gezelschap op van een peettante in een villa aan het prachtige meer Naivasha. Daar ontmoet ze Bill Forsythe: een beruchte vrijgezel en veeboer die bevriend is met leden van de Masai-stam.

Na een schokkende ontdekking vlucht Cecily in heer eentje naar de Wanjohi-vallei. In de jungle ontmoet ze een jonge vrouw. Een ontmoeting die haar leven ingrijpend zal veranderen.

Zon, het alweer zesde deel uit de Zeven zussen serie, is een verhaal rijk aan contrasten. Bijvoorbeeld het contrast tussen Manhatten en de prachtige open vlaktes van Afrika.

Met veel vaart beschreven door Lucinda Riley.

Met veel vaart beschreven door Lucinda Riley. Hoogte- en dieptepunten wisselen elkaar in sneltreinvaart af in het verhaal. Door menig criticus en schrijver als een aanwinst gezien voor de literatuur. Bijvoorbeeld door Lucy Foley, auteur van De Jachtpartij. Die schrijft dat Zon een hartverscheurend, opbeurend en tegelijk boeiend verhaal is om te lezen. Waarvan zeggenschap.

Het e-book ZON uit de Zeven zussen serie van Lucinda Riley is o.a. te koop bij Bol.com

 

 

 

Selexyzebooks

 

 

 

 

Digitale dreiging: E-book van Huib Modderkolk
Serotonine: Een e-book over het Frankrijk van nu