Amazon Kindle: Kwart eraf bij inruil oud exemplaar!

Home » E-reader » Amazon Kindle: Kwart eraf bij inruil oud exemplaar!  

NIEUWE AMAZON KINDLE 25% KORTING BIJ INRUIL OUD EXEMPLAAR

 

Amazon Kindle
Oude en nieuwe Kindle.

Aantrekkelijk aanbod van Amazon voor het kopen van een nieuwe Kindle ereader. Bij inruil van een oude en gebruikte Kindle trekt Amazon de knip. Voor een gloednieuw exemplaar, bijvoorbeeld de Fire, met alles erop en eraan, gaat dan een kwart van de aankoopprijs af.

Een eerdere korting van $50.- voor een Wifi Paperwhite only Kindle is daarmee van de baan. Dit aanbod geldt dus voor alle Kindles! Dus ook voor de allernieuwste Kindle Oasis. Waar toch een prijskaartje aan hangt van een kleine $220,-. Een behoorlijke korting dus. Die ook op gaat wanneer men een kapot exemplaar inruilt. Amazon Kindle of niet.

Er kan slecht een keer gebruik gemaakt worden van het aanbod. Maar dat is dan een bod dat zich niet gemakkelijk laat overtreffen. Waar krijgt men een korting van een kwart van de aankoopprijs van een product. Bij Amazon dus!

Heeft men nog ergens een oude Kindle ereader rondslingeren dan is het meer dan het overwegen deze in te ruilen voor een nieuw exemplaar uit het wat betere segment, voorzien van de laatste snufjes op het gebied van het elektronisch lezen.

Het aanbod geldt voor ereaders die bij Amazon gekocht zijn na 2010. Een aanbod waarmee de grootste online-verkoper van ebooks z’n concurrenten ver voor is. Helemaal wanneer men bedenkt dat er op deze manier weinig van de winstmarge over blijft. Maar dat is goed nieuws voor de bezitter van een gedateerde ereader.

Hoe gaat een en ander nu in z’n werk. Stel men heeft een oude ereader van Amazon en wil gebruik van het aanbod. De eerste stap die dan gezet moet worden is het invullen van een vragenformulier op de site van Amazon. Vragen die gaan over de conditie van het apparaat en het bouwjaar. Vervolgens kan een label worden uitgeprint waarmee de oude reader gratis opgestuurd kan worden. Binnen een week wordt dan toestemming gegeven voor de deal en men een krediet krijgt van 25% voor de aankoop van een nieuwe Amazon Kindle.

 

 

 

Selexyzebooks

 

 

 

Iriver Story HD simpele reader met heldere weergave
Onyx Boox Max2: Het grootste E-Inkscherm ooit!
Ebooks & Ereaders