Home » Horror

Horror

Goedkope en afgeprijsde ebooks in de enge categorie van de horror

Met ebooks op het gebied van de horror kan men lekker griezelen voor het slapen gaan. Of het moet zo eng zijn dat men geen oog meer dicht doet na het uitzetten van de ereader.

Horror

Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot machtsvertoon wordt gearresteerd, heeft een waterdicht alibi. Detective Ralph Anderson raakt na verder onderzoek ook overtuigd dat hij inderdaad buiten de stad was. Hoe kan hij dan tegelijkertijd op twee plekken zijn geweest?

 

€4,99

€4,99

Horror/jeugd

De zestienjarige Kara Nightingale is niet populair. Integendeel, ze is onbeholpen en vreselijk gewoon. Totdat ze op een dag door een bus wordt aangereden en doodgaat...

In een flits wordt haar leven veranderd van onbetekenend tot buitengewoon als ze ontwaakt in een mysterieuze wereld, met een nieuwe carrière als beginnend engelbewaarder in het Legioen. Het is de engelbewaarders niet toegestaan om er liefdesrelaties op na te houden, maar wanneer de hartveroverende David in haar leven komt als haar trainingsofficier wordt Kara heen en weer geslingerd tussen haar gevoelens voor David en haar werk. Terwijl ze worstelt om de verantwoordelijkheden van haar nieuwe baan te bevatten, beseft Kara dat ze anders is dan de andere engelen en ontdekt ze dat ze een mysterieuze innerlijke kracht bezit. Vastbesloten om haar verborgen talenten te ontwikkelen begint Kara aan een wanhopige missie onder de groeiende schaduw van een kwaad dat uit de oudheid stamt en redt ze de sterfelijke wereld. Als ze de confrontatie tenminste aankan...

0,99  €0,00

 €0,00

Horror met een knipoog

Uit ons mistige verleden reiken de verhalen en gedichten van Edgar Allan Poe bijna twee eeuwen de toekomst in om ons te verleiden met zijn schitterende poëzie, te verbazen met zijn mysterieverhalen en te laten griezelen met zijn Gotische horror.
24 schrijvers, meest Nederlands, aangevuld met twee Amerikanen en een Zweed, hebben zich laten inspireren door de grootmeester en in deze bundel hun eigen verbeelding laten spreken.

€3,09

Horror

De beroemde vampierroman van meesterverteller Stephen King.

Op een ochtend leken alle bewoners van het dorpje Salem's Lot verdwenen. Vijfentwintig jaar later kennen slechts twee mensen het verschrikkelijke geheim. Een van hen is de schrijver Ben Mears die weet dat hij de enige is die het verwoestende kwaad eventueel kan stoppen...

 €12,99  €6,49

Horror

Welkom in het lieflijke plaatsje Chapel Croft. Vijfhonderd jaar geleden werden hier acht protestantse martelaren terechtgesteld op de brandstapel.
Dertig jaar geleden verdwenen twee tienermeisjes spoorloos. Twee maanden geleden pleegde de dominee van de lokale parochie zelfmoord.
Dominee Jack Brooks, alleenstaande ouder van de veertienjarige Flo, arriveert in het dorp om een nieuwe start te maken en wat tot rust te komen. Maar rust is het laatste wat ze er vinden.
Want iemand lijkt vastbesloten om de duistere geschiedenis van het dorp actueel te houden. Jack ontvangt sinistere pakketjes en berichten. En Flo ziet levensechte visioenen van brandende meisjes. Of zijn het geen visioenen?

€11,99

12,99  €6,50

Horror

Om nooit te vergeten is een bundel korte verhalen van Nederlands talent Thomas Olde Heuvelt, die eerder internationaal doorbrak met HEX. Stephen King noemde zijn werk ‘briljant en volstrekt origineel’ Om nooit te vergeten is een bundel korte verhalen van Nederlands talent Thomas Olde Heuvelt, die eerder internationaal doorbrak met HEX. Stephen King noemde zijn werk ‘briljant en volstrekt origineel’. Voor het eerst zijn nu vijf van zijn verhalen gebundeld. Twee ervan werden nooit eerder gepubliceerd. De verhalen delen thema’s over leven en dood, verlies of liefde. De meeste spelen zich af op het grensgebied van het magisch-realistische. Sommige verhalen zijn schitterend, andere griezelig en volstrekt onweerstaanbaar. Maar allemaal zijn het verhalen om nooit te vergeten.

€3,99

Horror

Het is zaterdag, net na 22.00 uur. Jules Tannberg is vrijwilliger bij een telefoondienst voor vrouwen die 's avonds bang worden op weg naar huis en die een telefoongezel willen wiens kalmerende stem hen veilig naar huis kan leiden. Er is tijdens de telefoontjes nog nooit een levensbedreigende situatie geweest. Tot vandaag, wanneer Jules met Klara belt.

De jonge vrouw is doodsbang. Ze gelooft dat ze wordt gevolgd door een man die haar eerder heeft aangevallen en die in bloed een datum op haar slaapkamermuur heeft geschilderd: de dag van Klara's dood! En die dag breekt aan in minder dan twee uur...

€4,99

Horror

De nieuwe nagelbijtend spannende pageturner van internationaal bestsellerauteur Chris Carter.

Op de traptreden van een kerkaltaar wordt het bloederige lichaam van een priester gevonden. Forensisch rechercheurs ontdekken dat in het bovenlijf van het slachtoffer het cijfer drie is gekerfd.

Eerst denkt profiler Robert Hunter dat het om een rituele moord gaat, maar als er meer lichamen worden gevonden, moet hij zijn mening bijstellen. Na onderzoek blijkt dat ieder slachtoffer is geconfronteerd met zijn of haar ergste nachtmerrie, die werkelijkheid is geworden. Hoe kan de moordenaar dit zo precies weten? Robert Hunter en zijn sidekick Carlos Garcia worden zelf ook geconfronteerd met hun grootste angst in hun zoektocht om deze moordenaar te stoppen…

9,99  €4,99

Horror

Een seriemoordenaar verbrandt mensen levend. Zijn volgende doelwit: Washington Poe. Detective Washington Poe krijgt een moeilijke zaak toegewezen in M.W. Cravens Brandoffer – de zenuwslopende prequel op Zwarte Zomer. In het Engelse Lake District blijkt een seriemoordenaar mensen levend te verbranden in de prehistorische steencirkels. Hij laat geen sporen na en de politie heeft geen enkele aanwijzing. Dan ontdekt men dat er in de verkoolde overblijfselen van het derde slachtoffer een naam staat gekerfd: Washington Poe. Tegen wil en dank wordt Poe, een afgedankte detective, gekoppeld aan een briljante maar sociaal onhandige partner: Tilly Bradshaw. Samen ontdekken ze een spoor dat alleen voor Poe’s ogen bestemd is. Naarmate het aantal slachtoffers toeneemt, leert Poe dat er ergere dingen zijn dan levend verbrand worden...

€12,99

12,99 €6,49

Horror

Het is al bijna donker als een opblaasboot de haven van Råå uit vaart, met aan boord een man die een zwaard op zijn rug heeft. Zijn missie wordt bepaald door de dobbelstenen: er moet iemand sterven. Maar wie, dat weet hij nog niet.
De politie van Helsingborg is weken bezig geweest met meerdere, complexe moordzaken. De slachtoffers zijn gemarteld, gewurgd en verbrand. En elke moord is vol precisie uitgevoerd. Als ze ze eindelijk opgelost denken te hebben, wordt er opnieuw een lichaam ontdekt. Fabian Risk en zijn team beseffen dat alles wat ze dachten te weten niet waar is.

7,99  €3,99

Horror

De Shining is waarschijnlijk Stephen Kings beroemdste boek, en werd onvergetelijk verfilmd door Stanley Kubrick.

Jack Torrance, zijn vrouw Wendy en hun vijfjarige zoon Danny verblijven in het Overlook Hotel, waar Jack is ingehuurd als huismeester. Danny heeft een gave: 'het licht', zoals de oude meneer Hallorann het noemt.
In het Overlook Hotel nemen Danny's visioenen angstaanjagende vormen aan. Hevige sneeuwstormen sluiten het gezin volledig af van de buitenwereld. Het hotel zou verlaten moeten zijn, maar wie is de dame in kamer 217 en wie zijn de gemaskerde gasten die maar met de lift op en neer blijven gaan..?

12,99  €6,49

Horror

Een actuele klassieker waarin de gehele beschaving wordt vernietigd door een geheimzinnige ziekte. De Beproeving (The Stand) is een van Stephen Kings beroemdste romans en wordt tot een van de hoogtepunten binnen zijn oeuvre gerekend. Het is het verhaal van Kings apocalyptische visie op de wereld die door een grote plaag wordt geteisterd.

Eerst komt de Grote Plaag. De gehele beschaving wordt vernietigd door een geheimzinnige ziekte. Steden liggen bezaaid met rottende lijken. De lucht is bezwangerd met een oorverdovende stilte. Een handjevol overlevenden verzamelt zich en begint aan de langzame, moeizame taak van de wederopbouw van een nieuwe wereld...

12,99  €6,49

Horror

Aanvankelijk negeerden de mensen de bizarre getuigenissen op het nieuws. Maar er kwamen er steeds meer en ze kwamen van steeds dichter bij huis. Algauw hoorden we dat het bij ons op straat gebeurde, om de hoek. De televisie ging op zwart, de radio zweeg en het internet viel uit. Telefoons stopten met overgaan. En we konden niet meer naar buiten. Want daar zijn zij. En zij mogen niet gezien worden...

Malorie voedt haar kinderen binnen op. Iets anders is ondenkbaar. Nog nooit zijn ze buiten geweest.
Het huis is stil, de deuren zijn vergrendeld, de gordijnen gesloten. De ramen zijn afgedekt met matrassen, vastgespijkerd in de kozijnen.

De kinderen slapen. Straks zal ze hen wakker maken en hen blinddoeken.
Vandaag zullen ze het huis verlaten. Vandaag zetten ze alles op het spel.

€4,99

Horror

Panic room van Robert Goddard is een blockbusterthriller over een verborgen kamer die een duister geheim herbergt… Hoog op de rotsen langs de Engelse kust staat een onbewoond huis. Blake, een jonge vrouw met een schimmig verleden, past op de woning. Dan komt er een makelaar langs, die in opdracht van de huiseigenaar – de onlangs verdwenen, eigenzinnige farmaceut Jack Harkness – het huis gaat opmeten voor de verkoop. Hij ontdekt dat de maten van enkele kamers niet kloppen en dat er achter een muur een panic room moet zitten. Als hij een kast verplaatst, ontdekt hij inderdaad zo’n kamer – alleen is de deur ervan gesloten, terwijl je een panic room alleen van binnenuit open en dicht kan doen…

12,99  €9,99

Horror

Midden in de woestijn rondom de mysterieuze Nazca-tekeningen in Peru ligt een man in de brandend hete zon. Hij is uitgedroogd en stamelt wartaal uit: ‘Het oog! Waar zijn de doden?’ In zijn notitieboekje staan vreemde schetsen, aantekeningen over ‘hemelse bezoekers’ en citaten uit het Bijbelboek Genesis.

Als de Nederlandse toeristengids Ángel en zijn Peruaanse collega Luz de man vinden, worden ze ongewild het middelpunt in deze zaak. Wat was de man in ’s hemelsnaam op het spoor? Door wie werd hij achtervolgd? Of door wát? Tijdens hun spectaculaire zoektocht door de woestijn wordt de sluier van het mysterie opgelicht en krijgen ze zicht op een alternatieve geschiedenis van de oorsprong van de mens... Maar is de wereld daar klaar voor?

9,99  €5,99

Horror

Een naamloze jonge vrouw ontwaakt in een slapende vulkaan, zonder besef van wie ze is en hoe ze daar terecht is gekomen. Vervloekt door de demon Karrakaz gaat ze op zoek naar haar Zieljade, in een wrede, door mannen gedomineerde wereld. Algauw ontdekt ze dat ze de laatste overlevende is van het Verloren Ras en beschikt over bijzondere krachten. Daardoor wordt ze vereerd als genezeres en opgestane godin. Maar toch zal ze zich aan haar demonen moeten ontworstelen om waarlijk zichzelf te kunnen zijn...

€2,99

Horror

Vier overlevenden, omringd door dierlijk kwaad. In 'Middernacht' van #1 New York Times-bestsellerauteur Dean Koontz neemt een FBI agent het mysterieuze stadje Moonlight Cove onder de loep. Er komen verontrustende meldingen binnen over vermissingen en aanvallen van moordlustige wezens. De vier overlevenden verdenken een groepje machthebbers ervan lugubere experimenten uit te voeren op buurtbewoners om zo de perfecte mens te creëren. Maar wat er van hun overblijft, is een instinctieve drang om te moorden. Zal het ze lukken om de rust terug te laten keren in Moonlight Cove? -

€5,99

Horror

Duivelszaad van bestsellerauteur Dean Koontz vertelt het angstaanjagende horrorverhaal over de modernste technologieën van het Kwaad. En het is Susan Harris die de traumatische gevolgen daarvan moet doorstaan. Ze woont alleen in haar prachtige luxe villa ver weg van de bewoonde wereld. De nieuwste technologische snufjes heeft ze aangeschaft om alles te beveiligen. Maar wanneer haar systeem plotseling niet meer werkt en ze er geen toegang meer toe heeft, komt ze erachter dat een vreemde supercomputer de controle heeft overgenomen met lugubere intenties. Het wil Susan. Het boek is in 1977 verfilmd met Julie Christie in de hoofdrol als Susan.

€4,99

Horror

Een afdaling in de hellen van het kolonialisme. De roman die Apocalypse Now inspireerde. The Heart of Darkness is een van de meest schokkende romans aller tijden, evenals een van de meesterwerken van de 19e eeuw. Het boek vertelt over de reis die de hoofdpersoon, Marlow, door een rivier in Congo maakt op zoek naar Kurtz, een handelsagent die blijkbaar gek is geworden, terwijl hij de zwakke schaduwlijn overschrijdt die goed van kwaad scheidt en zich met plezier overgeeft aan de meest verschrikkelijke wreedheden.

€2,69

€1,99

Horror

Waar de waanzin de grenzen nadert van de fantasie, daar begint het rijk van Edgar Allen Poe. Het kleine meesterwerk op het gebied van de Gothic horror bevat de volgende korte verhalen:

Het verraderlijk hart;
Hup-Kikker;
Koning pest;
Manuscript gevonden in een fles;
Metzengerstein.

€4,50

Horror

Wie de klassieker kent, wordt vakkundig op het verkeerde been gezet door Robert Bloch en krijgt nóg vijf verhalen om van de schrik te bekomen. Hoewel...:

Hoogachtend, Jack the Ripper;

De laatste voorstelling;

De tovenaarsleerling;

Lucy laat mij niet alleen;

Levenslang;

Methode voor moord.

€5,50

Horror

Verschillende historici en schrijvers hebben verteld hoe het mysterieuze leven van "The Man in the Iron Mask" eruit zag. De belangrijkste was Voltaire, die als gevangene in de Bastille was en verslagen ontving van oudere gevangenen die spraken over het bestaan van het mysterieuze personage. Volgens de legende stierf het personage in 1703 en werd hij begraven op de Saint Paul Cemetery, in Parijs, onder het pseudoniem Marchiali, maar zijn echte naam en de redenen waarom hij was opgesloten, werden als staatsgeheim beschouwd. Sommigen beschouwen hem als de oorsprong van een verbintenis tussen Ana en kardinaal Mazarin, of als een buitenechtelijke zoon van Charles II, van Engeland. Dergelijke argumenten hebben in de loop van de tijd bijgedragen aan de mythe van het bestaan ervan. Alexander Dumas vertelt dat de man met het ijzeren masker waarschijnlijk een broer was van Lodewijk XIV, uit Frankrijk, geboren als tweelingbroer, of uit buitenechtelijke affaires van Anne van Oostenrijk met de graaf van Buckingham, wat de populaire verbeelding aan de zaak toevoegde. Verder is dit het toneelstuk waarin de beroemde D'Artagnan, Athos, Porthos en Aramis voor het laatst samen te zien zijn.

  €2,69

Horror

Onbekende Neigingen een psychologische horror/thriller voor de beginnende volwassen lezer. En mensen die lezend niet al te sterk staan..

€2,53

€3,63

Horror

Maria wordt wakker in een gekkengesticht en daar begint haar strijd om menselijk te blijven. Of het haar lukt met veel vallen en opstaan en terug in haar verleden gegooid worden dat is aan haar.Al lijkt het soms niet zo en zal de strijd soms onmogelijk worden. Vooral wanneer ze in haar eigen hel terecht komt. Dit is geen boek voor een gezellige avond maar meer voor een ijskoude winteravond met het warme knipperende haardvuur.Ik hoop dat u ervan genieten gaat. Gij zult voor tijd een uitzondering wezen. Gij zult voor eeuwig leven. Gij zult moorden voor mij Namtillaku, pas dan zal ik Namtillaku uwe ongehoorzaamheid vergeven. Ten altijd uitkijken voor het schaduwrijk. Wanneer gij sterft raakt de aarde een stuk leven kwijt! Gij bent bij deze veroordeeld tot een oneindig leven.

€2,69

Horror

Dylan dacht dat hij een gemiddelde man was, met een doodsaai baantje en zonder grote doelen in het leven. Als hij een zwart boek vind met bijzondere woorden en markeringen, ontdekt hij dat het universum groter is dan hij ooit had voorgesteld. De Beschermer van Aarde, die het boek en de bijbehorende immense kracht veilig hield, was vermoord. Nu heeft Aarde een nieuwe beschermer nodig.

De strijd om de bescherming van het boek begint al vroeg voor Dylan en hij moet vertrouwen op zijn nieuw gevonden krachten om de wezens die gestuurd zijn om het boek te vinden, te verslaan. Vanaf nu zal Dylan zijn leven vol avontuur, gevaar en magie zitten.

Om zijn boek en de wereld die nu afhankelijk is van hem te beschermen, moet hij leren overleven op een vreemde wereld, tegen horrors vechten die hij nooit voorgesteld had, een meester worden in de magie en uiteindelijk een duistere god bevechten die al een wereld vernietigd heeft.

 €3,84  €2,69

€3,99

Horror/thriller

Op een bouwsteiger midden in Berlijn wordt een gruwelijke vondst gedaan: drie lichamen, gewikkeld in tape, hangen op duizelingwekkende hoogte aan de metalen buizen. De excentrieke profiler Emma Carow wordt op de zaak gezet. Ze botst nogal eens met haar collega's, door haar onconventionele manier van werken, maar haar briljante geest is wel in staat een seriemoordenaar te begrijpen. Wat Emma met niemand deelt is dat zij gestalkt wordt door een geest uit haar verleden. Dat maakt haar heel kwetsbaar, maar ook vastberaden om de moordenaar te vinden. Als ze vervolgens een andere theorie ontwikkelt dan het onderzoeksteam, zet ze haar toekomst - en haar leven - op het spel. Ule Hansen is het pseudoniem van het Berlijnse schrijversduo Astrid Ule en Erik Hansen.

12,99  €9,99

Mis geen enkele aanbieding van de best verkopende ebooks

bookSel

bookSel©2022