Erotische vertelling van Lydia Rood als audiobook

Home » Gratis audiobooks » Erotische vertelling van Lydia Rood als audiobook  

EROTISCHE VERTELLING GESCHREVEN EN VOORGELEZEN DOOR LYDIA ROOD

 

Erotische vertelling

De erotische vertelling als eyeopener. Wie een blik werpt in een vrouwenblad als de Story ziet dat er een veel grotere belangstelling is voor erotiek dan vroeger. De kuisheid lijkt voorgoed voorbij. Seks is er niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Alleen komen ze er in de literatuur nogal bekaaid vanaf. Wie een Turks Fruit zoekt met als hoofdpersoon een vrouw zal dat niet snel vinden. Het is nog steeds de man die de toon zet in het actief bedrijven van de liefde. Net als in de porno op internet.

Kortom een tamelijk groot en misschien ook wel verontrustend tekort aan zinnenprikkelende lectuur voor vrouwen. Hoewel die ook best graag hun heimelijke fantasietjes op het gebied van de erotische vertelling vervuld zouden willen zien worden.

Net of de penis machtiger is dan de vagina. Terwijl de een toch niet zonder de ander kan. Dus niet alleen seks voor mannen maar ook voor vrouwen.

Althans belicht vanuit het vrouwelijke standpunt van de geslachtelijke liefde. Dit moet Lydia Rood voor ogen hebben gestaan met de erotische vertelling die ze heeft ingesproken. Een luisterboek met als titel Louter lust. Er zijn niet minder dan veertien erotische verhalen te beluisteren. Verhalen waarin de seks vanuit het vrouwelijk standpunt centraal staat. Om een kort voorproefje te geven van wat de luisteraar te wachten staat aan erotiek het volgende uitgetypte fragment:

‘Ze schoof haar broekje iets omlaag, om haar heupen te kunnen insmeren. Ze deed het met lange streken van haar onderrug naar haar navel, met twee handen tegelijk. Daarna begon ze aan haar schouders, die leken te blozen van de felle zon. Ze wreef ze liefdevol in, met kleine draaiende bewegingen. Keek hij?’

Het meest pikante is misschien wel dat deze prachtverhalen gratis te downloaden zijn op de site 123luisterboek.nl: Louter lust.

Behalve Louter lust heeft Lydia Rood nog vijf andere erotische boeken geschreven. Als ebook te verkrijgen bij PixelPerfect Publications: Gedeelde genoegens, Zij haar zin, Zo veel zinnen en Mannen, ze willen wel. Van alle uitgaven staat ook een luisterversie op stapel. De gedrukte versies zijn niet meer verkrijgbaar in de boekhandel.

 

Selexyzebooks

 

Fragment Louter lust geschreven en voorgelezen door Lydia Rood: