Home » Computer, internet & digitaal

Computer, Internet & Digitaal

Goedkope en afgeprijsde ebooks in de categorie Computer, Internet & Digitaal

Met ebooks op het gebied van computer en internet kan men meer te weten komen over de digitale omwenteling die de wereld van aanzien heeft doen veranderen in het nabije verleden en nog zal doen veranderen in de toekomst.

Computer, Internet & Digitaal

Voor een groeiende groep Nederlanders wordt het steeds lastiger om vermogen op te bouwen. Ze beginnen hun loopbaan met een flinke studieschuld. Huizen zijn onbetaalbaar. Op spaargeld krijg je geen rente meer. Ze worden 'slapend arm'.

Wereldwijd leven miljarden mensen onder financiële censuur en surveillance of hoge inflatie. Hun bankrekeningen worden afgesloten, omdat ze opkomen voor minderheden of de oppositie steunen. Of ze werken in het buitenland en betalen schandalige tarieven om hun loon naar hun familie thuis te sturen.

Bitcoin zou onderdeel kunnen zijn van de oplossing.

Bitcoin is een radicaal nieuw geldsysteem dat bij uitstek geschikt is voor een toekomst waarin we steeds meer digitaal doen. Het is programmeerbaar geld, een open protocol waar iedereen toepassingen op kan bouwen, vergelijkbaar met de internetprotocollen waar we dagelijks gebruik van maken.

Wij garanderen niet dat bitcoin een succes wordt. Sterker nog, we zien allerlei manieren waarop het kan mislukken. Maar we zien ook manieren waarop het kan slagen en de wereld ingrijpend kan veranderen.

Hoe? Dat lees je in dit boek. Een degelijke introductie tot bitcoin zonder dat het een hele studie wordt.

€4,99

€11,99

Computer, Internet & Digitaal

In dit boek wordt een revolutionair concept voor een wereldwijd vastgoedmatching portaal (App - Applicatie) met berekening van het aanzienlijke omzetpotentieel (miljarden euro) uiteengezet, die in een software voor vastgoedmakelaars, met onder meer de taxatie van vastgoed, is geïntegreerd (miljarden euro omzetpotentieel).
Hierdoor is het mogelijk om woningen en commercieel vastgoed, verhuurd of zelf-bewoond, efficiënt en tijdbesparend te bemiddelen. Het is de toekomst van de innovatieve en professionele vastgoed makelaardij voor alle makelaars en geïnteresseerden in vastgoed. Vastgoedmatching werkt in bijna elk land en zelfs tussen de landen.

In plaats van het vastgoed aan de koper of huurder "voor te stellen", worden bij een vastgoedmatching portaal de geïnteresseerden in vastgoed ingedeeld (zoekprofiel) en vergeleken voor overeenstemming met de kenmerken van het door de makelaar te bemiddelen vastgoed.

9,80  €6,64

 €9,80  €9,36

Computer, Internet & Digitaal

Een van de belangrijkste trends rondom digitalisering is het ontstaan van het Internet of Things (IoT). Het gaat om de opkomst van apparaten en voorwerpen die met het internet worden verbonden en op die manier met elkaar en met mensen kunnen communiceren. Deze 'dingen', zoals machines en producten worden met elektronica 'slim' gemaakt, zodat ze op allerlei terreinen digitale contacten kunnen leggen en waardevolle gegevens kunnen verzamelen. Verwacht wordt dat er wereldwijd in 2020 zo'n 25 miljard IoT-apparaten met het internet zijn verbonden. Op dit moment gaat het nog 'slechts' om circa 5 miljard slimme objecten. Door het IoT ontstaat er een wereldomvattend ecosysteem van digitale verbindingen dat ingrijpende maatschappelijke en economische gevolgen heeft. Vooral op het beleid en de businessmodellen van ondernemingen zal IoT een enorme impact hebben. Tegelijk biedt het ongekende mogelijkheden voor nieuwe producten en diensten. In dit boekje verkennen Willem Vermeend en Jan Willem Timmer de revolutie van het Internet of Things. Het is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor nieuwe internetontwikkelingen en de gigantische impact op onze maatschappij en economie. Met aansprekende voorbeelden uit de praktijk maken de auteurs duidelijk dat iedereen op enigerlei wijze met IoT te maken krijgt. Ze geven ook tips aan ondernemers, startups, onderwijsinstellingen en overheden om met IoT-toepassingen bedrijfsprestaties te verbeteren.

€5,99

Computer, Internet & Digitaal

In ‘Waardecreatie met het Internet of Things’ legt Marco Heida uit wat het Internet of Things (IoT) precies is, waarom je er met je organisatie mee aan de slag moet en hoe je de eerste stappen zet om gebruik te maken van de mogelijkheden. Heida volgt de ontwikkelingen in IoT al jaren en weet als geen ander de essentiële begrippen, technieken en businessmodellen uit te leggen. In kort bestek voorziet hij je van alle benodigde informatie om zelf strategische keuzes te maken, je CIO aan te sturen of een businessmodel voor jouw sector of bedrijf op te stellen. Ook besteedt hij aandacht aan privacy en beveiliging en geeft hij concrete voorbeelden en cases op het gebied van onder meer smart health, smart buildings en smart logistics.

 €14,99  €12,99

Computer, Internet & Digitaal

In 2004 richt Raymond Spanjar met Koen en Floris een website op. Een sociaal netwerk genaamd Hyves. Wat begint als een uit de hand gelopen grap, groeit uit tot een ongekend succes. Hyves wordt een hype. Van Amsterdam tot Peru, van studenten tot BN'ers, iedereen doet mee - zelfs Jan Peter Balkenende.

Het bedrijf komt op de radar van grote mediabedrijven. Nog voor het lukt om daadwerkelijk geld te verdienen met Hyves, ligt het eerste miljoenenbod al op tafel. De vrienden worden vervolgens ondergedompeld in een wereld van privéjets en exclusieve feestjes.

In Van 3 naar 10.000.000 vrienden vertelt Raymond Spanjar openhartig en vol humor over de geboorte, de groei, de onderhandelingen en de uiteindelijke verkoop van de meest populaire website van Nederland. Een must-read voor ondernemers en jonge honden, een kijkje achter de schermen voor alle Hyvers en een inspiratiebron voor de gevestigde orde.

€4,99

Computer, Internet & Digitaal

'Bitcoin gaat naar $ 100.000!', 'Bitcoin gaat naar $ 1.000.000!', 'Binnen enkele jaren zijn alle bitcoininvesteerders miljonairs!' Dat was 2017, en de volgende bubbel was een feit. Daarna stortte de prijs van Bitcoin in elkaar en werd het stil rond de digitale munt.

Anno 2020 staan we volgens kenners aan de vooravond van een nieuwe koersstijging. Crypto-expert Quinten François legt uit waarom Bitcoin een blijver is, en zelfs de volgende logische stap in de evolutie van geld. Een gedecentraliseerde, voorspelbare, veilige en transparante cryptomunt kan namelijk een fair en beter alternatief zijn voor een klassiek monetair systeem dat steeds meer onder druk staat - denk maar aan de onbestaande rentevoeten op sparen, het ongecontroleerd bijdrukken van geld en de gebrekkige transparantie bij de banken.

 • Bitcoin uitgelegd door een van dé experts van de Benelux: hoe werkt het precies en waar moet je op letten?
 • Een boeiende reis door de geschiedenis van geld, van het ruilen van schelpen tot de wondere wereld van cryptomunten
 • Waarom is digitaal geld de toekomst en hoe werkt blockchain, de veelbelovende technologie achter Bitcoin?

17,99  €12,99

Computer, Internet & Digitaal

Programmeren is een beetje zoals fietsen. Eenmaal geleerd is het nooit meer verleerd. Maar je moet er natuurlijk wel voor op een fiets springen. Erover lezen helpt niet. Dit boek hanteert de 'leren fietsen doe je door het te doen'-filosofie om de lezer bekend te maken met de basisbeginselen van programmeren in C# ("see sharp"). Ieder hoofdstuk sluit af met een set aan praktische oefeningen.

In Zie Scherp worden de beginconcepten behandeld zoals variabelen en expressies, if-else structuren, loops, methoden en arrays.

€4,99

Computer, Internet & Digitaal

Internet had kunnen zorgen voor meer democratie en vrijheid, maar heeft vooral ongelijkheid versterkt. In dit messcherpe, hyperactieve betoog toont Keen de beangstigende, rotte plekken van de technologische wereld. Zijn ijzersterke betoog, dat naast uitgebreid eigen onderzoek en interviews gevoed is met werk van academici en journalisten, laat zien hoe we kunnen zorgen dat de keuzes die we maken, beïnvloed door internet, niet meer leiden tot gevaarlijke en vooral onvoorziene gevolgen. Internet heeft de grootste verschuiving sinds de Industriële Revolutie in onze maatschappij in gang gezet. We lijken geen oog te hebben voor de diep negatieve effecten van internet op onze economie, psychologie en cultuur. Andrew Keen schudt ons wakker. Internet is niet het antwoord is ook de niet eerder zo helder geschreven technologische en economische geschiedenis van internet, vanaf het ontstaan in de jaren zestig, via de opkomst van de big data-bedrijven, naar de allesoverheersende trend vooral geld te willen verdienen met elke menselijke activiteit.

9,99  €7,99

Computer, Internet & Digitaal

Er was eens een bedrijfsonderdeel dat werd opgericht om computers te bedienen: de afdeling automatisering, later omgedoopt tot de afdeling informatietechnologie (IT). Decennia later zijn IT-afdelingen omvangrijker en belangrijker voor de bedrijfscontinuïteit dan ooit. Maar bijnamen als 'het fort' of 'de bunker' maken duidelijk dat IT vaak nog een geïsoleerde plek inneemt binnen de organisatie. Dat is het laatste wat je wilt wanneer digitalisering het bestaansrecht van je onderneming maakt of breekt. Hoe vindt IT als discipline zichzelf opnieuw uit? Het antwoord ligt niet in een nieuw procesmodel of een andere methodiek; de oplossing begint met empathie. Nieuwsgierigheid, creativiteit en inlevingsvermogen bepalen in grote mate het succes van IT. Dit boekje is voor mensen die open staan voor verandering: of je nu wel of niet IT'er bent. Digital Empathy levert inspiratie en handvatten: van het waarom tot de aanpak van experience level agreements. Het kwartje valt vanzelf bij het lezen... of niet. In dat laatste geval is er nog altijd de bumpersticker 'Ik ben niet goed in empathie, neem je ook genoegen met sarcasme?'

€4,95

Computer, Internet & Digitaal

Een digital nomad is iemand die reizen en online werken combineert. Een unieke levensstijl waarin de wereld aan je voeten ligt. Maar zijn er grenzen aan al dat reizen en is een bestaan als digital nomad nou echt de utopie van de 21e eeuw? In dit boek lees je over de avonturen die ik als digital nomad meemaak. Van een fietstocht naar Turkije tot een vanlife in de Balkan, het is het echte verhaal van een 25-jarige wereldreiziger die met vallen en opstaan een nieuwe levensstijl ontdekt.

€0,00

Computer, Internet & Digitaal

Maria wil vrienden worden op Facebook. Maar Maria is dood. Toch?

In Vriendschapsverzoek, het debuut van Laura Marshall, ontvangt Louise een Facebookbericht van iemand die al meer dan 25 jaar dood zou zijn. Maria Weston wil vrienden met haar worden op Facebook. Maar Maria is sinds het afscheidsfeest op school niet meer gezien en wordt al jaren vermist. Iedereen waant haar dood, vooral Louise, die al haar hele leven een verschrikkelijk geheim met zich meedraagt. Wanneer Louise wordt gedwongen om te achterhalen wat er precies die avond heeft plaatsgevonden, weet ze alleen zeker dat Maria terug is. Klopt dat wel? Vriendschapsverzoek is een zenuwslopende psychologische thriller voor de fans van Het meisje in de trein, Ik zie jou en Waar is ze?

9,99  €7,99

Computer, Internet & Digitaal

Elk bedrijf is tegenwoordig actief op sociale media... Bent u dat ook? Weet u hoe het platform werkt, waar u moet beginnen en hoe u het voor uw bedrijf kunt gebruiken?

Als u zich overweldigd voelt, is dit het boek dat u zal helpen meer uit Facebook te halen; nieuwe klanten, terugkerende klanten, merkambassadeurs, fans, noem maar op!

Voeg Facebook toe aan uw marketingplan en zie uw omzet groeien...

Er zijn maandelijks 2 miljard actieve gebruikers op Facebook, waardoor het een primaire bron is voor marketeers en bedrijfseigenaren. Laat uw bedrijf groeien via social media met een goed social media marketingplan. Ontwikkel ideeën en vergroot uw naamsbekendheid, trek loyale klanten aan en bereik uw zakelijke doelen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste dingen die u in dit boek zult leren:

 • De belangrijkste elementen voor een Facebook-marketingplan
 • Creëer geweldige, unieke content die opvalt en aansluit bij uw ideale klant
 • Effectieve manieren om te delen op sociale media (en op te vallen)
 • Honderden nieuwe volgers krijgen om uw publiek te laten groeien
 • Vergroot het verkeer naar uw website
 • Lever de beste klantenservice
 • Verhoog de verkoop van uw producten en/of diensten
 • Integreer Facebook marketing met andere marketing strategieën
 • Vermijd veelgemaakte fouten

€0,99

Computer, Internet & Digitaal

Instagram is een geweldig kanaal om in te zetten voor jezelf als persoon, maar ook zakelijk. Het delen van visu-ele content is namelijk iets wat we al-lemaal graag doen. In dit e-book zal ik vooral ingaan op het gebruiken van je Instagram voor een bepaald doel. Dit kan een zakelijk doel zijn, bijvoorbeeld meer verkeer naar je website leiden. Dit kan bijvoorbeeld ook je persoonlijke kanaal zijn waar je alles deelt over je passies. Het belangrijkste bij Instagram is dat je een niche doelgroep moet aanspreken met een bepaald onder-werp. Dit kan het product zijn dat je verkoopt, de expert die jij bent op basis van je hobby of gewoon iets waar jij super goed in bent.

In dit e-book leer je precies hoe je Instagram kunt gaan inzetten voor jouw bedrijf of expertise, om er een succesvol account van te maken en om je account te laten groeien. Zo leer je hoe je het beste je account kunt inrichten, hoe je het beste content kunt plaatsen, hoe je content maakt, hoe je kunt groeien op Instagram en ook een stukje over adverteren op Instagram. Nadat ik je al mijn kennis heb bijgebracht is het jouw beurt om dit toe te passen en de groei in te zetten op je account!

€2,95

Computer, Internet & Digitaal

Victor van Wely houdt niet van social media. Maar nu staat de directeur van de Nederlandse Vereniging voor Knaagdierprofessionals (NedVerKna) voor de grootste uitdaging in zijn leven: de organisatie van wereldcongres Rodentia 2015. Het ziet er slecht uit. Er zijn te weinig inschrijvingen, de kas is leeg en de voorzitter wordt ongeduldig. Zijn social media inderdaad de oplossing, zoals iedereen beweert?

In deze spannende en humoristische managementroman onthult spreker, presentator en social media expert Gerrit Heijkoop de werkelijke kracht van social media. We leven mee met Victor en zijn team, die alles op alles zetten om het tij te keren. Ze krijgen praktische tips over social media, ervaren wat de valkuilen zijn en ontdekken welke fundamentele principes leiden tot succes. 

Komt deze kennis op tijd voor de NedVerKna? Kunnen ze het congres redden? Waarom wordt Victor uiteindelijk uitgenodigd voor De Wereld Draait Door? En wat heeft zijn cavia ermee te maken?

 

Wat lezers zeggen:
'Het is een spoedcursus social media, of je nu gevorderd bent of het hele social media gebeuren nog moet leren kennen.'

'Toen was het ineens vier uur ’s nachts. Ik moest wel gaan slapen, maar ik had liever doorgelezen, zo spannend vond ik het.'

'Ik was wat sceptisch over een managementboek in romanvorm, maar al snel werd ik gegrepen door het verhaal. Storytelling in optima forma!'

'Het leest als een trein en komt heel realistisch en herkenbaar over. Er worden veel concrete tips gegeven zonder dat het saai of belerend overkomt.'

€0,00

Computer, Internet & Digitaal

Koen Jordaans legt in ‘Social Shift’ uit hoe je social media strategisch kunt inzetten, zodat ze concreet bijdragen aan je doelstellingen. Het medialandschap is in hoog tempo aan het veranderen. Social media spelen daarbij een cruciale rol. Maar alleen een bedrijfspagina op Facebook, wat twitteren en met z’n allen op LinkedIn zitten, daar bereik je je doelgroep niet mee. De Social Shift is het model waarmee Koen Jordaans al vele bedrijven en organisaties heeft geholpen om die slag wél te maken. In dit boek vertelt hij hoe dat in z’n werk gaat. Hij behandelt de theorie, geeft een praktisch stappenplan en beschrijft inspirerende cases. Hiermee kan elke ondernemer of manager zijn social media fundamenteel inzetten om management, communicatie, marketing, sales en recruitment te versterken.

14,99  €9,99

Computer, Internet & Digitaal

Elke Nederlandse nieuwsconsument staat bloot aan een wijdverbreid maar lang verzwegen fenomeen: emotionele betrokkenheid van de media, met partijdigheid tot gevolg. Het veelzeggendste voorbeeld daarvan is de berichtgeving over Palestina. Vooral als het daarover gaat worden de anders zo strikt nageleefde ambachtelijke journalistieke mores en conventies bij het proces van vrije nieuwsgaring en berichtgeving overboord gezet.
Door deze activistische methode wordt het publiek al meer dan veertig jaar beetgenomen; het laat zich een onvolledig en eenzijdig journalistiek verhaal opdienen. En hoe kan het ook anders? Waarom zouden lezers, kijkers en luisteraars twijfelen aan een vertrouwd beeld dat hun decennialang is voorgehouden?
Els van Diggele zocht al geruime tijd naar bewijs voor de praktijken van deze misleidingsindustrie. Tot ze geheel onverwachts met haar neus in de boter viel, en wel op de redactie van het liberale NRC Handelsblad.

€5,49

Computer, Internet & Digitaal

Het lijdt geen twijfel dat sociale media in het recente verleden een van de meest vitale platforms zijn geweest om zaken te promoten. Vaak is dit een gevolg van toegenomen verkeer op sociale mediasites op een bepaald moment. Zorg dat je niet zonder social media-ideeën komt te zitten die het bedrijf naar een hoger niveau tillen door gewoon de volgende uitgebreide lijst met social media marketingmethoden en -middelen door te spitten. Van algemene berichten tot promotionele en zakelijke ideeën, de lijst zal zakelijke marketeers en gebruikers van sociale media waarschijnlijk nog lang inspireren.

€7,62

€4,59

Computer, Internet & Digitaal

Instagram-marketinggeheimen zijn geschreven met als doel ondernemers te helpen de jaren van pijn, lijden en mislukking die gepaard gaan met het opbouwen van een winstgevend bedrijf volledig te omzeilen en hen te helpen in recordtijd enorm online succes te behalen.

Bouw uw bedrijf op Instagram - het populairste sociale mediaplatform van dit moment

€3,99

Computer, Internet & Digitaal

Met meer dan 200 miljoen Instagrammers die minstens één bedrijfsprofiel per dag bezoeken, zijn er eindeloze mogelijkheden voor jou om je bedrijf te laten groeien op Instagram.

Maar je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je je Instagram-volgers in 2020 kunt laten groeien? Zeker zonder budget. Vandaag bespreken we organische groeistrategieën voor Instagram en organische groeihacks op Instagram waarmee je in 2020 organisch kunt groeien op Instagram.

Deze tips voor Instagram-groei 2020 zijn organisch en we weten dat ze eraan werken om snel volgers op Instagram te krijgen in 2020, omdat we het zelf en bij onze klanten hebben getest.

Dus als je klaar bent voor Instagram-groeistrategie om je te helpen snel volgers op Instagram te krijgen in 2020.

Geheimen om uw profiel te laten groeien en snel een nog groter aantal mensen te bereiken!

Het Instagram-algoritme (de sleutel van uw succes) en de nieuwe trends om dit jaar en daarna in te spelen!

€3,99

Computer, Internet & Digitaal

Wat is Technische Analyse van Financiële Markten en Hoe werkt het in de toepassing op Online Trading? Voor het eerst in Italië toont een concrete en toegankelijke gids u het werkingsmechanisme van de technische analyse toegepast op de operationele handel.
In deze praktische handleiding vindt u alle informatie die u nodig heeft om de markten te bestuderen volgens de principes van TA. Van basisprijsanalyse tot het maken van grafieken, van kandelaarspatronen tot de belangrijkste technische figuren, tot het gebruik van de meest bekende oscillatoren.
Vergeet de ineffectieve theoretische handleidingen van duizenden pagina's die voor gekke prijzen op het web worden verkocht en geniet eindelijk van een tekst die u de basiskennis kan geven tegen een onklopbare prijs... want het leren van de basisprincipes van technische analyse is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

€2,79

€2,99

Computer, Internet & Digitaal

Voor wie op zoek is naar een boek voor het leren van het machinaal toegepassen van softwaresystemen. In Machinaal leren in actie worden de basisconcepten op een begrijpelijke manier uiteengezet.

De schrijver, Alan T. Norman, werkt voor het bedrijf Informational Technology.

Tevens is hij een zogenaamde security hacker, iemand die met goede bedoeling lekken in de softwarebeveiliging van bedrijven boven water haalt. Tevens geeft hij les in de informatietechnologie.
Alan is ervan overtuigd dat de toekomst sterk afhankelijk zal zijn van zogenaamde computer  ”geeks” voor het verbeteren van de veiligheid op het internet voorf tal van bedrijven. In zijn vrije tijd houdt hij zich met het analyseren van spelsystemen in het basketbal.

€2,99

Computer, Internet & Digitaal

Strategische informatiesystemen zijn systemen die organisaties helpen hun strategieën, plannen of bedrijfsstructuren te veranderen. Bedrijven kunnen op die manier een concurrentievoordeel behalen.

  €2,69

Computer, Internet & Digitaal

De Virtuele Persoon zal alles revolutioneren!
Wat is de Virtuele Persoon precies? En hoe kunnen we er geld mee verdienen? Als je meer wilt weten, lees dan verder...

[Waarom je dit boek zou moeten kopen]

1. Begrijp de technische elementen, het werkingsmechanisme, en de onderliggende logica die nodig zijn om een Virtual Person te bouwen, en begrijp de beïnvloedende factoren van Virtual Person hardware en software.

2. 2. Begrijp de marktgrootte, investeringsvooruitzichten, kansen en risico's van een Virtual Person, en vind hierin een eigen investeringsrichting.

3. 3. Begrijp de toepassingsscenario's van Virtual Person en ontdek de ontwikkelingsmogelijkheden erachter, zoals het gamen en het werken voor de virtuele media.

4. 4. Dit boek brengt het noodzakelijke begrip bij voor wat betreft de werking van een Virtual Person. Maar ook de industrie erachter. Het hele veld waarin een Virtual Person kan opereren wordt door de schrijver bijgelicht. 

€3,99

Computer, Internet & Digitaal

Zoals de titel nal zegt een basishandleiding in javascript, html en CSS.

€2,69

Computer, Internet & Digitaal

Een goede gids voor het, zoals de titel al zegt, leren van het handelen in de bitcoin en andere cryptovaluta.

De schrijver Wayne Walker heeft les gegeven in de finaciële kant van het digitale gebeuren op de Copenhagen Business School en de Nanjijn University in China. Hij is een expert op het gebied van de cryptovaluta. Naar eigen zeggen kan hij iedereen leren op succesvolle wijze in de digitale munten te handelen.

 €2,69

€2,99

Computer, Internet & Digitaal

Wist u dat internet verantwoordelijk is voor het maken van meer miljonairs dan welk ander medium in de geschiedenis dan ook? Het opbouwen van een solide online bedrijf dat inkomsten genereert kan dan ook zeer lucratief zijn, teminste als het op de juiste manier is gedaan.
Het is dan mogelijk om het online inkomen te laten groeien tot voorbij het vaste salaris van een dagelijkse baan op kantoor of ergens anders. Wat iemand een grote mate van vrijheid geeft financieel. In dit boek staan enkele effectieve manieren om op het internet als ondernemer aan de slag te gaan.

€2,99

Mis geen enkele aanbieding van de best verkopende ebooks

bookSel

bookSel©2022