Boox Note en Boox Max2 update van Onyx

Home » E-reader » Boox Note en Boox Max2 update van Onyx  

BOOX NOTE EN BOOX MAX2 ONDERGAAN EEN BEHOORLIJKE ELEKTRONISCHE FACELIFT

Boox note
De Boox Note van Onyx.
 
 

Goed nieuws voor de bezitters van een Boox Note of een Boox Max2 beiden van de Chinese firma voor readers uit het wat duurdere segment: Onyx International Inc. Beide elektronische lezers krijgen een forse update. Door deze update zal de functionaliteit behoorlijk wat groter worden.

Op het scherm kunnen dan bijvoorbeeld aantekeningen en schetsen gemaakt worden. Bovendien worden ze dan voorzien van een nieuwe user interface. Een paar van de nieuwe toevoegingen zijn de mogelijkheid van een volledig scherm, miniatuurweergave, een wit potlood en het naar eigen inzicht instellen van de achtergrond.

Wel zijn er enige dingen die in aanmerkingen genomen dienen te worden bij het downloaden van de Boox Note en Boox Max2 update. Ten eerste is het raadzaam de dpi te veranderen naar 180. Op veel apparaten staat deze standaard op 240, wat problemen kan geven bij het installeren van de update. Verander daarbij ook de taal naar die van Chinees, al spreekt men daar geen woord van.

De software is daar nu eenmaal in geschreven en niet in het Engels. Klik, hoe tegenstrijdig het ook mag klinken, vervolgens in het keuze menu rechts op: I don’t understand Chinese. Wacht vervolgens een kleine 10 minuten tot de update heeft plaats gevonden en schakel daarna terug naar de eigen taal. Zet de dpi weer op 240. Raadzaam is het dit minstens een keer te herhalen voor de zekerheid.

Daarna zal men kunnen beschikken over de nieuwe functionaliteit op de Boox Note of op de Boox Max 2. Iets dat zeker de moeite waard is voor de gemiddelde gebruiker. En welke gebruiker is dat niet?

 

 

 

Selexyzebooks

 

 

 

Texture: Nieuw digitaal abonnement van Apple
Uitvinder reader komt uit Europa