Samsung S10: Nieuwe smartphone prima reader

Home » Reader » Samsung S10: Nieuwe smartphone prima reader  

De eerste foto’s van de nieuwe smartphone van Samsung, de Samsung S10, zijn door het bekende Koreaanse technologie bedrijf naar buiten gebracht. De introductie vindt plaats op 20 februari 2019.

 

Samsung s10

Dubbele lensopening

Afgaand op de technische specificaties kan men spreken van enkele grote veranderingen in vergelijking met vorige modellen. Ten eerste is daar de scherm vullende weergave en de dubbele lensopening rechtsboven aan de voorzijde van het apparaat (voorzien van een ingebouwde scanner voor vingerafdrukken gebaseerd op de nieuwste ultra sonore technologie).

Ook de achterkant van de Samsung S10 is voorzien van een cameraopening. Genoeg fotografisch vermogen dus voor het haarscherp vastleggen van de wereld rondom.

De S10+ heeft een 4,000mAh batterij (zelfde als z’n voorganger de Note 9). Terwijl de S10 is voorzien van een iets lichtere 3,500mAh batterij. De Lite variant heeft een 3,100mAh batterij.

Prima reader

Voor degenen die de Samsung S10 willen gebruiken als reader voor het lezen van e-books en andere elektronische uitgaven is de grootte van het scherm van belang. Te weten 15,2 cm (6.1 inch). Samsung Galaxy S10 Plus heeft een nog groter scherm. Te weten 16,2 cm (6.4 inch). Wat de smartphones heel geschikt maakt voor het lezen van elektronische uitgaven zoals E-magazines en e-books. Vooral ook gezien de enorme opslagcapaciteit van 128GB-1TB, afhankelijk van het model. Met een werkgeheugen (RAM) van 8GB tot 12 GB. Wat niet onderdoet voor een flinke desktop. Onder de flinterdunne motorkap is als besturingssysteem Android 9 Pie te vinden.

Wat gaat het kosten?

Met dit alles in het achterhoofd hoeft men dan ook niet verbaasd te zijn dat S10 behoorlijk pittig geprijsd is. De algemene verwachting is dat het apparaat ongeveer 670 euro gaat kosten.

 

 

Selexyxebooks

 

 

Kleurenscherm voor de Kindle! Komt die er ooit?
Smartphone Huawei P Smart reader e-book