Kindle Paperwhite 3 herziene versie als nieuw!

Home » E-reader » Kindle Paperwhite 3 herziene versie als nieuw!  

DE KINDLE PAPERWHITE 3 (RECHTS) WORDT NOG STEEDS VERKOCHT DOOR AMAZON

 

Kindle paperwhite 3

 

Ook na de introductie van de 4de generatie readers van Amazon is er nog volop vraag naar de vorige serie. Misschien een wat verouderd model zal men opmerken. Maar feit is dat de Kindle Paperwhite 3 nog steeds hoog genoteerd staat op het lijstje van kopers van readers. Sterker er worden meer oudere modellen van de Paperwhite verkocht dan het nieuwste model: de Kindle Paperwhite 4.

Wat betreft de Paperwhite 3 zijn daar verschillende redenen voor aan te voeren. Sommige gebruikers stellen het verzonken scherm meer op prijs dan het niet verzonken scherm van de 4. Dat voorzien is van een extra plastic laag. Waardoor de tekst minder duidelijk wordt om te lezen. Een gradueel verschil overigens. Dat nauwelijks opvalt, alleen onder bepaalde wat moeilijkere leesomstandigheden een rol kan spelen.

De belangrijkste verschillen met van de Paperwhite 4 in vergelijking met het vorige model zijn verder de veel grotere geheugenopslag en de Bluetooth functie zodat draadloos naar audiobooks geluisterd kan worden. Bovendien is de Paperwhite 4 waterdicht. Voor de rest zijn er weinig tot geen verschillen. Hooguit wat betreft de software, zoals de geprogrammeerde omgekeerde modus voor witte tekst op een zwarte achtergrond. Wat helaas niet op de herziene versie van de Kindle Paperwhite 3 zit.

De Paperwhite 3 kost: €69,90
De Paperwhite 4 kost: €99,99

 

 

 

Selexyzebooks

 

 

 

PDF op een Kobo reader lezen via een app
Nieuwe Onyx readers binnenkort te koop