Ebooks en audiobooks met flinke korting

Home » Ebook » Ebooks en audiobooks met flinke korting  

De wat betere ebooks en audiobooks uit het omvangrijke assortiment van Rakuten Kobo zijn voor een beperkte periode met flinke korting te downloaden.

 

Betere ebooks

Nu veel mensen verplicht thuis zitten in verband met een wereldwijd rondwarend virus zullen ze best ook wel wat behoefte aan afleiding hebben. De gedachten even verzetten als middel tegen saaiheid en versombering. Iets waar de online ebook verkoper Kobo op een sympathieke manier op in is gesprongen.

Er kunnen een flink aantal goede audio- en ook de wat betere ebooks met een flinke korting gedownload worden (tot 60% tijdens het paasweekend en Ebooks voor kinderen vrijwel gratis). Wat je noemt een mooi initiatief om door middel van lezen en luisteren door deze moeilijke periode te komen. Want de muren zullen de meeste kinderen en ook volwassenen inmiddels aan vliegen thuis. De hele dag verplicht binnen. Wat normaal al een opgave is, maar nu helemaal.

     

Bekijk ook:
Gratis ebooks bij Selexyzebooks

Voorlopig komt er nog geen eind aan de lockdown. Lezen en luisteren dus om de tijd op een toch aangename wijze door te komen zonder dat het al te veel kost. Gelukkig niet de minste lectuur die Kobo met een flinke korting ter beschikking heeft gesteld aan de bezoekers van hun site. Ook voor de kinderen enkele pracht titels voor €0,02 cent die normaal vele malen duurder zijn. Maar dit zijn nu eenmaal uitzonderlijke tijden die om uitzonderlijke initiatieven vraagt.

Dit is er dus eentje van. Nu Amazon nog met wat flink afgeprijsd lees- en luisterwerk uit de betere categorie. In ieder geval hebben ze dus bij Kobo een lijst samengesteld met zwaar afgeprijsde ebooks en audiobooks voor zowel jong als oud. Dit in diverse talen. Gelukkig ook in het Nederlands.

Maar haast is geboden, want het aanbod blijft niet onbeperkt geldig. Hieronder een opsomming van enkele door Kobo ter beschikking gestelde titels. Waarbij nog de opmerking dat wat betreft de audiobooks men bij het uitchecken de code GRATIS LUISTEREN moet kiezen.

 

Voor Nederland zijn de volgende titels (lezen en luisteren) met flinke korting verkrijgbaar.

 

 

Woorden en hun gewicht: Ebook Pascal Mercier
Zon Lucinda Riley Afrikaans avontuur