Likebook Mars elektronische alleskunner van Boyue

Home » E-reader » Likebook Mars elektronische alleskunner van Boyue

Like-book Mars

 

Het Chinese elektronica bedrijf Boyue komt met een nieuwe e-reader: de Likebook Mars. Gaan de gebruikers dit leesapparaat inderdaad waarderen zoals de naam zegt? Het tweede naamgedeelte ‘Mars’ doet een robuuste aanpak van de makers vermoeden.

Wat klopt want de Likebook Mars wordt nu al de meest krachtige e-reader genoemd, draaiend op het besturingssysteem Android 6.0, terwijl de oudere modellen het elektronische leeswerk in goede banen lijden met 4.2.2. Bovendien zit er ook nog eens een octa-core processor onder de motorkap. Vier keer sneller dus dan de gebruikelijke quad core. Wat een veel betere leeservaring beloofd.

Ook is de Likebook Mars voorzien van een 7.8 Ink Carta aanraakscherm met een resolutie van niet minder dan 1782 x 1448 PPI. Het vernieuwde kleur systeem gebaseerd op temperatuur zorgt voor een smetteloos wit scherm, maar kan ook naar diverse graden van het primaire blauw omgezet worden. Iets dat de nieuwe trend lijkt te worden op het gebied van elektronisch lezen.

Zoals gezegd is het apparaat voorzien van quad core processor met een werkgeheugen van 2GB en 16GB opslagcapaciteit. Daar kunnen deze een flink aantal bibliotheken aan e-books in onder gebracht worden. Het geheel wordt van kracht voorzien door een 2800 mAh batterij en er kunnen een groot aantal bestandsformaten op gedownload worden, zoals txt, doc, PDF, HTML, epub, pdb, chm, fb2, mobi, htm en rtf.

Zodra de Likbook Mars eenmaal door de consumenten gekocht gaat worden zullen we uitgebreid verslag doen van de bevindingen. Voldoet deze elektronische alleskunner aan de hooggespannen verwachtingen of niet? De Likebook is op Amazon te koop voor $239.

 

 

 

Selexyzebooks

 

 

 

Onyx Boox Note: Alleskunner op het gebied van PDF
E-books voor de Kindle? Zes verschillende manieren!