Kindle Amazon gratis abonnement voor 3 maanden

Home » E-reader » Kindle Amazon gratis abonnement voor 3 maanden  

KINDLE AMAZON KORTINGSACTIE DIGITALE ABONNEMENTEN

 

Amazon Kindle

Bij de aankoop van een Kindle Amazon krijgt men een abonnement van 3 maanden voor het gratis downloaden van ebooks, digitale tijdschriften en strips. Dit abonnement kost normaal gesproken een kleine 10 dollar per maand. Waarmee men toegang krijgt tot meer dan een miljoen ebooks. De grootste digitale bibliotheek in de wereld. Maar men kan dan ook gratis en voor niks enkele duizenden audiobooks downloaden alsmede enkele ingesproken tijdschriften en strips. Een primeur!

Een zeer aantrekkelijk aanbod dus bij het aankopen van een Kindle ereader. Bijvoorbeeld de Kindle Oasis, de Kindle Paperwhite en de nieuwe Kindle met frontverlichting. Is deze kortingsactie voor digitale abonnementen een succes dan zal dit zeker verlengd gaan worden door Amazon. Het digitale mes snijdt hierbij aan twee kanten: Amazon verkoopt z’n ereaders en de koper ervan krijgt een enorm gratis aanbod een leesvoer op het gebied van ebooks en online tijdschriften. Plus strips. Waar nog het snel in populariteit groeiende gebeuren op het gebied van audiobooks gevoegd kan worden. Iets dat voor een opleving kan zorgen voor het elektronisch lezen. Een win win situatie dus voor zowel Amazon als de koper van een Kindle.

Wel moet men als klant bij de aankoop van een Kindle er voor zorgen het vakje aan te vinken behorende bij het gratis aanbod aan leesvoer. Zo niet dan gaat de aanbieding niet op. Goed opletten dus bij een aankoop. Hierbij moet dan wel vermeld worden dat wanneer er drie maanden verstreken zijn het betaalde abonnement automatisch in gaat. Wil men daar geen gebruik van maken als consument dan kan dit alsnog geannuleerd worden.

Wat betreft de prijzen is de nieuwst Kindle Oasis bij Amazon.de te koop voor €229,99.

De Kindle Paperwhite kost dan €119,99

Voor de Kindle Frontlight betaalt men het laagste bedrag: €79,99

 

 

 

Selexyzebooks

 

 

 

 

Onbeperkt abonnement ebooks en audiobooks?
Nieuwe Kindle Amazon introductie in april