Amazon Kindle Paperwhite 4 voor audiobooks

Home » E-reader » Amazon Kindle Paperwhite 4 voor audiobooks  

AMAZON KINDLE PAPERWHITE MET SPECIALE KERSTAANBIEDING VOOR DE LIEFHEBBERS VAN LUISTERBOKEN

 

Amazon Kindle Paperwhite

 

De vierde generatie van Amazon Kindle Paperwhite heeft een groot aantal verbeterde en ook nieuwe toepassingen. Zo is er het scherm met de hoge resolutie dat helemaal verzonken is met de rand er omheen. Het is gemaakt van een onverwoestbaar soort van plastic en dus veel minder kwetsbaar dan een scherm van glas, zoals bij de vorige modellen van de Amazon Kindle.

De Kindle Paperwhite is zoals gezegd ook waterdicht. Lezen tijdens een douche of in bad is dan ook geen enkel probleem. Ook is het bestand tegen gemorste koffie of thee. Vetvlekken kunnen er gewoon afgespoeld worden onder de kraan met een beetje warm water.

Maar het belangrijkste is de beschikbaarheid van Bluetooth op de reader. Hierdoor kunnen ebooks niet alleen gelezen worden maar ook beluisterd met een draadloze koptelefoon. Die krijgt een koper van de Amazon Kindle Paperwhite er tegen een flinke korte bij geleverd. Een aanbieding die loopt tot 31 december.

De twee belangrijkste onderdelen van de aanbieding op luistergebied van Amazon zijn:

1) De speciale design koptelefoons afgestemd op de bediening van te beluisteren audiobooks. Koptelefoons met een bijzonder lange batterij-duur. Zo kan men zonder problemen zonder op te laden 16 uur lang een audioboek beluisteren.

2) Drie maanden lang een gratis Luister-abonnement in plaats van de normale periode van 30 dagen. Ruim voldoende om de voordelen te verkennen die het beluisteren van een ebook biedt. Vervolgens kan er een abonnement afgesloten worden voor $14.95 per maand en men onbeperkt toegang heeft tot de luistercatalogus van Amazon.

Wat kost het?

Er zijn twee modellen van de Kindle Paperwhite in de aanbieding afhankelijk van de geheugenopslag: de 8 GB en de 32 GB.

De 8 GB kost $139 in plaats van de gebruikelijke $254. Inclusief draadloze koptelefoon en 3 maanden gratis audio luisteren. Een kostenbesparing van $116 (45%).

De 32 GB kost $169 in plaats van de gebruikelijke $285. Ook inclusief draadloze koptelefoon en 3 maanden gratis audio luisteren. Een kostenbesparing van $116 (41%).

Na het plaatsen en betalen van de bestelling krijgt men per email de activatiecode toegestuurd waarna het luisteren naar het nieuwste op Engelstalig leesgebied kan beginnen.

 

 

Selexyzebooks

 

 

Zie ook: Kindle 4 Paperwhite van Amazon Geïntroduceerd!

 

 

Kindle of een Kobo? Vergelijking van e-book readers!
Mobiele telefoon reader voor het lezen van ebooks