DAVID BALDACCI EBOOK: DE LANGE WEG NAAR GENADE

Home » Ebook » DAVID BALDACCI EBOOK: DE LANGE WEG NAAR GENADE  

EEN THRILLER GESCHREVEN DOOR DAVID BALDACCI VOOR DE LIEFHEBBERS VAN SPANNING EN AVONTUUR

 

David Baldacci

De lange weg naar genade

door David Baldacci

Ebook

 

Bestseller in Amerika. Al maandenlang hoog genoteerd op de verkooplijsten. Geen top 10 zonder de bloedstollende detective van David Baldacci over een FBI agente, een zekere Atlee Pine. Ze komt uit een woest gebied in het Westen van Amerika. De bevolking bestaat uit hard werkende lieden die erg op zichzelf zijn. De overheid is hun natuurlijke vijand, net als de natuur zelf. Die weinig mededogen kent in dat deel van Amerika. Woest en onherbergzaam. Met veel gevoel voor dramatiek beschreven door David Baldacci.

Ooit is het tweelingzusje van de hoofdpersoon, FBI agente Atlee Pine, ontvoerd door een seriemoordenaar. Reden voor haar om de misdaad actief te gaan bestrijden. Daar is ze heel bekwaam in geworden. Wellicht een van de beste FBI agenten die met gemak een glanzende carriere had kunnen maken in het Oosten van Amerika, in Washington. Maar haar hart ligt in het westelijk gedeelte, de outback. Waar ze een nogal eenzaam bestaan heeft als misdaadbestrijder in overheidsdienst. Maar ze wil niet anders.

Haar leven neemt een bizarre wending wanneer het verminkte karkas van een pakezel wordt gevonden in de Grand Canyon. Omdat de eigenaar van de ezel wordt vermist wordt de hulp ingeroepen van de vrouwelijke speurneus Pine. Er zijn nog meer personen in dat gebied spoorloos verdwenen. Behalve met een monster van een boef moet ze ook de confrontatie aan gaan met een demon uit haar verleden. Vanaf dat moment kan het verhaal alle kanten op. Een ebook hoog scorend in de categorie spanning. Voor lezers met stalen zenuwen dus.

 

 

Selexyzebooks