Leeswijzer Spannende Ebooks Van Kobo (Fictie)

Home » Leeswijzer » Leeswijzer Spannende Ebooks Van Kobo (Fictie)  

Spannende ebooks van Kobo

 

Spannende ebooks

 

Spannende ebooks van Kobo met als categorie fictie

 

 

Bij Kobo geselecteerde spannende ebooks onderverdeeld in de rubrieken:

 

 

 

Titels:

 

 

 

Spannende ebooks

 

 

 

Spannende ebooks van Kobo klassiekers
De jongens uit Brazilië
Spannende ebooks
De jongens uit Brazilië (1976) is een boek geschreven door Ira Levin. De naziarts Dr Mengele probeert via een door hem opgezet programma middels gekloonde zuigelingen een nieuwe Hitler het levenslicht te laten zien. Student en amateur speurder Barry Koehler probeert hem de voet dwars te zetten. Het plan van de duivelse Mengele is dat de vaders van gekloonde Hitler op dezelfde leeftijd om het leven komen als Hitlers vader. 94 om precies te zijn. Dit om de exacte voorwaarden te creëren waarin Hitler ooit opgroeide en er dus een nieuwe führer zal opstaan. De jongens uit Brazilië is bij Kobo te koop voor €9,99.
Aantal sterren bij Kobo voor De jongens uit Brazilië:
2 reviews bij Kobo over De jongens uit Brazilië:
Schitterend
Beter dan de film eigenaardig dat in die tijd reeds over klonen geschreven werd
Door De Zonen Van Brasil op 22 augustus 2018
Spannend
Een bijzonder gegeven. Spannend en blijft boeien. Geweldig boek.
Door CC op 8 mei 2018
Frankenstein
Spannende ebooks
Frankenstein in 1816 geschreven door Mary Shelley kan met recht een klassieker genoemd worden in het genre van de ‘spanning’. Hoewel er ook veel Sciencefiction elementen in het verhaal zitten over een dolgedraaide wetenschapper (Dr. Victor Frankenstein) die uit de overblijfselen van overleden personen een nieuw wezen creëert dat zich tegen z’n eigen schepper keert. Een boek dat vele malen is verfilmd. Frankenstein is als ebook te koop bij Kobo voor €4,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Frankenstein:
Spannende ebooks
Geen reviews bij Kobo over Frankenstein.
De shining
Spannende ebooks
De shining van veelschrijver Stephen King is misschien wel z’n meest beroemde boek. Uiteraard ook verkrijgbaar in de digitale variant als ebook. Het verhaal is vooral bekend geworden door de verfilming van Stanley Kubrick. De spanning spatte zogezegd van het filmdoek. Maar ook het ebook bezorgt de inlevende lezer de rillingen van afschuw wanneer de hoofdpersoon Jack Torrance stukje bij beetje het verstand verliest en in het afgelegen Overlook Hotel z’n vrouw en zoontje naar het leven staat gewapend met een bijl. Het ebook De shining is bij Kobo te koop voor €4,99.
Aantal sterren bij Kobo voor De shining:
Spannende ebooks
1 review bij Kobo over De shining:
Te traag
Moeizaam leesbaar; tamelijk langdradig, maar het einde deed weer recht aan de hooggespannen verwachtingen. Dr. Sleep vond ik daarentegen zo goed, dat ik vermoed dat het beter is om de schrijver preventief op te sluiten. Wat een zwaar gestoorde fantasie heeft die man! Een fenomeen.
Door Robert Jan M. op 19 mei 2018
 

 

 

 

Spannende ebooks

 

Spannende ebooks van Kobo recent
Sneeuwblind
Spannende ebooks
Sneeuwblind is het debuut van de IJslandse thrillerschrijver Ragnar Jonasson. Ari Thor, een jonge politieagent, begint aan zijn eerste baan in een klein vissersplaatsje. Ver van Reykjavik, waar z’n vriendin woont. Het dorpje is alleen bereikbaar via een smalle bergtunnel. Een vlek op de toch al lege kaart van IJsland waar iedereen iedereen kent. Wat niet wil zeggen dat iedereen ook echt te vertrouwen is. Daar komt Ari Thor snel achter wanneer een jonge vrouw zwaar gewond en half naakt in de sneeuw wordt aangetroffen. Niet veel later komt een alom gerespecteerd schrijver na een val om het leven in het plaatselijke theater. De hoofdpersoon realiseert zich al doende dat hij niemand in de kleine gemeenschap echt kan vertrouwen. Geheimen en leugens zijn er tot een levenswijze verheven. Sneeuwblind is bij Kobo te koop voor €11,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Sneeuwblind:
Geen reviews bij Kobo over Sneeuwblind.
Het Instituut
Spanning
Het Instituut gaat over een groep paranormale begaafde kinderen. Door hun gave zijn ze op het Instituut terecht gekomen. Tegen hun wil, want ontvoerd, niet op de meest zachtzinnige wijze. Eenmaal in het Instituut doorlopen ze een soort traject te beginnen in de Voorkant waar ze onderworpen worden aan een aantal weerzinwekkende experimenten. Doorstaan ze die dan gaan ze naar de Achterkant, hun eindbestemming. Daar wordt hun gave ingezet voor het veranderen van de wereld. Nooit heeft een kind het Instituut levend verlaten. Lukt dit Luke Ellis, twaalf jaar en hoog begaafd, wel? Iets dat voor de nodige spanning garant staat. Het Instituut is in de categorie spannende ebooks bij Kobo te koop voor €12,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Het Instituut:
Spannende ebooks
3 reviews bij Kobo over Het Instituut:
De jeugd heeft eeuwig toekomst
Een indringend geschreven verhaal over bijzondere kinderen die om schijnbaar moverende redenen gruweldaden moeten ondergaan om met hun gaven onze toekomst te kunnen bepalen.
Door Erik op 28 december 2019
Wat een topper weer
Stephen King doet het weer, enorm spannend boek dat geen moment vaart verliest.
Door Gianni op 2 oktober 2019
Het instituut
Het verhaal pakt je meteen en het intrigeert je en je vraagt je af welke zieke geesten zijn er in het instituut werkzaam die dit met kinderen kunnen doen. En ja op het laatst natuurlijk ook de nodige fantasie. Echt een aanrader.
Door Esther op 23 september 2019
Eén minuut voor middernacht
Spanning
Eén minuut voor middernacht is een ebook dat met recht thuis hoort in de rubriek ‘spanning’. Het door David Baldacci geschreven verhaal gaat over het tragische leven van een vrouwelijke FBI-agent. Toen ze nog kind was werd de tweelingzus van Atlee Pines ontvoerd en mogelijk ook vermoord. Sinds die fatale gebeurtenis in haar leven zoekt ze naar antwoorden die een einde moeten maken aan de haar kwellende onzekerheid. Ze is een wandelend kruitvat geworden. Op een dag explodeert ze tijdens een arrestatie van een verdachte die door haar zwaar wordt mishandelt. Het incident zorgt ervoor dat ze een stap terug moet doen in de organisatie waar ze voor werkt: de FBI. Van de nood een deugd makend keert ze terug naar haar geboorteplaats. Met behulp van haar assistent probeert ze erachter te komen wat er ooit, lang geleden, met haar tweelingzus Mercy is gebeurd. Tegelijkertijd pleegt een seriemoordenaar een aantal moorden in het kleine plaatsje. Behalve het oplossen van de zaak van haar verdwenen zusje moet ze nu ook een seriemoordenaar zien te vinden. Eén minuut voor middernacht is te koop bij Kobo voor €13,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Eén minuut voor middernacht:
Spannende ebooks
2 reviews bij Kobo over Eén minuut voor middernacht:
Magertjes
Als dit het eerste boek van de schrijver Baldacci zou zijn geweest, dan zou hij waarschijnlijk niet z’n succesvolle auteur geworden zijn. Mager verhaal, traag en geen diep gang. Een “ moetje”.
Door Rob op 10 januari 2020
Adembenemend spannend!
In tegenstelling tot het teleurstellende 1e deel is dit huiveringwekkend spannend! Een pageturner.
Door W. Metselaar op 16 december 2019
Doods geheim
In Doods geheim probeert detective Erika Forster een gruwelijke moord op te lossen, gepleegd in een rustige Londense buitenwijk. Daar vindt een moeder op een ijzige ochtend het met bloed doordrenkte lichaam van haar dochter vastgevroren op de weg. Pal voor de deur van het slachtoffer. Er vinden meer aanvallen op jonge vrouwen plaats. De zaak wordt er niet eenvoudiger op wanneer blijkt dat de vermoorde jonge vrouw verstrikt zat in een web van geheimen. Het onderzoek brengt bij de detective veel pijnlijke herinneringen uit haar eigen leven naar boven. Iets dat haar belemmert in het vinden van de moordenaar. Doods geheim is in de categorie spannende ebooks te koop bij Kobo voor €11,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Doods geheim:
Spannende ebooks
2 reviews bij Kobo over Doods geheim:
Zeker een aanrader!
Wat een super spannend boek weer zoals alle boeken van deze schrijver! Aan het einde een geheel onverwachte uitkomst…
Door Mary op 15 februari 2020
Geweldig
Ontzettend goed spannend boek Leest erg lekker Tot het laast toe spanning Kan niet wachten op het volgende boek.
Door Gabriella op 9 februari 2020
Huis vol leugens
Huis vol leugens is de nieuwste literaire thriller van het Engelse schrijversduo Nicci French. De vijfenveertig jarig hoofdpersoon, Neve, is zo op het eerste gezicht gelukkig getrouwd en moeder van drie kinderen. Maar schijn bedriegt. Uitgekeken op haar man, een mislukte tekenaar, pleegt ze overspel met haar baas. Die treft ze op een dag met ingeslagen schedel aan in z’n appartement. Ze wist alle sporen en trekt de deur achter zich dicht. Nu kan ze niets anders meer dan geloven in haar eigen leugens, wat steeds moeilijker wordt. Gaat Neve ten onder of weet ze zich toch uit de diepe leugenachtige put te werken waar ze in is terecht gekomen? Het ebook Huis vol leugens is bij Kobo te koop voor €12,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Huis vol leugens:
5 reviews bij Kobo over Huis vol leugens:
Onderhoudend boek
In de traditionele Nicci stijl. Onderhoudend en spannend tot het einde.
Door Peter D. op 14 februari 2020
Verrassend
Een echte Nicci French. Je zit helemaal in het verhaal en denkt te weten hoe de vork in de steel zit, en plots neemt het verhaal een hele andere wending, waardoor je het boek het liefst nog een keer wil lezen. Ineens vallen er details op die in eerste instantie niet belangrijk leken. Echt een aanrader.
Door Ellen op 7 februari 2020
Superspannend
Ik kon niet stoppen met lezen, zo spannend! In twee dagen uit…
Door prachtig verhaal! op 24 februari 2020
Te lang dradig
Jammer , had er meer van verwacht. Te langdradig is het.
Door Lauri op 18 januari 2020
Matig
Het verhaal is ok, maar op veel vlakken zeer onrealistisch.
Door Alexander op 16 oktober 2019
Het mes
Het mes van Jo Nesbo kan het best omschreven worden als een grimmige donkere vertelling vol verborgen spanning dat op de meest onverwachte momenten aan de oppervlakte komt. Een kunst die de Noorse schrijver als geen ander verstaat. Een beetje een traditie in Scandinavië aan het worden: het betere te boek gestelde thrillerwerk. Onder die categorie valt Het mes zeker. Beter kan bijna niet. In dit duistere verhaal gaat inspecteur Harry Hole de strijd aan met een ware griezel: z’n oude vijand Svein Finne. Een serieverkrachter en -moordenaar die pas op vrije voeten is gekomen na het uitzitten van een lange gevangenisstraf. Wanneer Harry Hole na een nachtje doorzakken met een fikse kater wakker wordt zit hij onder het bloed. Het is het begin van een vertelling noir zoals men ze niet snel zal lezen. De spanning is met iedere door Nesbo geschreven zin voelbaar op de reader. Het ebook Het mes is in de categorie spannende ebooks bij Kobo te koop voor €11,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Het mes:
3 reviews bij Kobo over Het mes:
Het mes
Mooi en spannend boek. Een einde dat ik niet zag aankomen verhaal zit goed in elkaar. Ik denk dat veel lezers er zich kunnen in herkennen Liefde brengt het beste in ons boven maar ook onze duistere kant.
Door Katrien vadenberghe op 5 januari 2020
Briljant
De beste Hole tot nu toe. Spannend van begin tot eind.
Door Elena op 8 december 2019
Pakkend boek
Fantastisch boek! Een boek met een heel onverwacht einde.
Door G. Bakker op 5 september 2019
 

 

.

 

De opsomming van door ons aanbevolen spannende ebooks is zuiver informatief. Het is geen voorspraak tot het kopen van het betreffende ebook. De keuze daarin is uitsluitend en alleen aan de bezoeker van de leeswijzer voor ebooks. Mocht iemand tot een aankoop besluiten dan strijken wij daar op geen enkele manier een provisie voor op.