Leeswijzer Kobo Fantasy & Science Fiction

Home » Leeswijzer » Leeswijzer Kobo Fantasy & Science Fiction  

Kobo fantasy & science fiction ebooks

 

Kobo fantasy

 

 

Hieronder de door ons bij Kobo.com/nl geselecteerde ebooks over fantasy & science fiction, onderverdeeld in de rubrieken klassieke en hedendaagse fantasy & science fiction:

 

 

 

Titels:

 

 

 

 

Kobo fantasy

 

 

 

Kobo fantasy & Science fiction klassiek
Alice in Wonderland
Alice in Wonderland geschreven door Lewis Carroll (pseudoniem voor Charles Lutwidge Dodgson) is een echte klassieker van het Fantasy-genre. Het verscheen in 1865 als kinderboek, maar werd ook door volwassenen veel gelezen. Het verhaal gaat over het meisje Alice dat na een val in een konijnenhol tal van doldwaze avonturen beleefd. Het ebook Alice in Wonderland is te koop bij Kobo fantasy voor €4,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Alice in Wonderland:
1 review bij Kobo over Alice in Wonderland:
wonderland
het was een spannend en avontuurlijk boek (10+) en meer ik vond het zo leuk.
Door Emily Zuijdendorp op 12 mei 2018
In de ban van de ring
Het misschien wel meest klassieke werk op het gebied van de fantasy-literatuur is Tolkiens In de ban van de ring. Het werk beslaat drie delen: De reisgenoten, De twee torens en De terugkeer van de koning. Maar de verschillende delen zijn weer onderverdeeld in andere delen (twee per titel). De naam van de serie slaat op de ring gemaakt door de Zwarte Heerser Sauron. Een gouden middel om andere machtskringen aan zich te onderwerpen. Wat dan ook aan de lopende gebeurt, een strijd opleverend tussen het goede en het kwade in het rijk van het Midden-aarde. Het verhaal wordt afwisselend verteld door de verschillende hoofdpersonen: de hobbits, de Doler Aragorn, de Dwerg Gimli, de Elf Legolas en de tovenaar Gandalf. Het eerste deel De reisgenoten is te koop bij Kobo fantasy voor €7,99.
Aantal sterren bij Kobo voor De reisgenoten:
Geen reviews bij Kobo over De reisgenoten.
20.000 mijlen onder zee
Fantasy
Een boek dat niet mag ontbreken in het rijtje klassiekers op het gebied van de Science fiction is 20.000 mijlen onder zee geschreven door Jules Verne. De verteller van het verhaal is de Franse professor en marinebioloog Pierre Arronax. Hij leidt een expeditie voor het vangen van een zeemonster. Dat blijkt een duikboot te zijn: de Nemo, waarmee wordt afgedaald in de diepte van de oceaan. 20.000 mijlen onder zee is te koop bij Kobo voor €2,99. Met veel illustraties.
Aantal sterren bij Kobo voor 20.000 mijlen onder zee:
1 review bij Kobo over 20.000 mijlen onder zee:
Deel 2? Beschikbaar?
Het verhaal neemt je mee in een ontdekkingsreis onder de zee. Hoewel het zeer uitgebreid omschreven is hoe de omgeving en materialen eruitzien leest het best vlot. Echter bevat het weinig spanning en is er volgens de laatste pagina een deel 2…? Het verhaal is inderdaad niet af.
Door Duco op 30 juli 2019
 

 

 

 

 

Kobo fantasy

 

Kobo fantasy & Science fiction recent
Een dans met draken
Fantasy
Een dans met draken is deel 5 uit de Game of Thrones-serie geschreven door George R.R. Martin. Onderdeel van de boeken met als titel: Een lied van ijs en vuur. ‘Een dans met draken’ is net als de voorgaande delen een kroniek over de grote families van de Zeven Koninkrijken. De gelijknamige en zeer succesvolle HBO-televisieserie is er op gebaseerd. Een dans met draken is bij Kobo fantasy te koop voor €9,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Een dans met draken:
Kobo fantasy
Geen reviews bij Kobo over Een dans met draken.
De naam van de wind
Fantasy
De naam van de wind van Patrick Rothfuss is een ebook dat het best omschreven kan worden als epische fantasy. De verteller Kvothe is een legendarische magiër, beruchte dief en moordenaar. Maar ook een musicus van naam. Hij verteld met flink wat humor en ook de nodige tragiek over z’n jeugd toen hij optrok met een groep muzikanten. Maar hij heeft het ook over z’n leven als bedelaar. Ook komt de periode aan bod waarin hij leerling was aan de befaamde universiteit voor Magiërs en Alchemisten. Stukje bij beetje komt de mens achter de legende tevoorschijn. Fantsasy met flink wat psychologie. Een goede combinatie. De naam van de wind is bij Kobo fantasy te koop voor €9,99.
Aantal sterren bij Kobo voor De naam van de wind:
Kobo fantasy
3 reviews bij Kobo over De naam van de wind:
je kunt niet stoppen
Een geweldige fantasy die je blijft lezen! zodra je in het verhaal zit wil je niet meer stoppen.
Door Robbert op 11 februari 2019
Mooi
De moeite waard, erg genoten van het eerste deel. Gelukkig zijn er nog meer delen.
Door Rob op 1 januari 2019
Geweldig
Echt een boek die je vanaf het begin pakt en niet meer loslaat!
Door CK op 5 juni 2018
Het laatste rijk
Het laatste rijk van Brandon Sanderson is niet bepaald een opgewekt fantasy-verhaal. Integendeel. Het regent al duizend jaar as uit de hemel. Nergens nog op een veld een bloem te vinden. Alles grijs en grauw. Dit is de wereld waarin de Skaa leven. Onderdrukt door de Opperheer, de onaantastbare Splinter der Oneindigheid. Met ijzeren vuist en absolute macht regerend. Op het dieptepunt van alle uitzichtloze ellende ontdekt Kelsier, een Skaa-halfbloed, dat hij beschikt over de mysterieuze gave van de Nevelaars: het vermogen om krachten aan metalen te onttrekken. Door hem ingezet om de Opperheer ten val te brengen. Maar echt vredig gaat dat uiteraard niet. Het laatste rijk is bij Kobo fantasy te koop voor €9,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Het laatste rijk:
Kobo fantasy
2 reviews bij Kobo over Het laatste rijk:
Spannend en origineel
Originele fantasy, ook voor sciencefiction lezers een aanrader.
Door Diana op 24 november 2019
Origineel
In zijn soort origineel. Boeiend en meeslepend, in een keer uitgelezen, helaas…
Door ZR op 2 november 2018
De scherpschutter
Fantasy
De scherpschutter is het eerste deel van een serie ebooks van Stephen King met als overkoepelende titel: De donkere toren. In dit deel gaat het over een zekere Roland Deschain, de laatste scherpschutter in het fictieve Midden-Land. Hij zoekt wraak op een man die bekend staat als ‘De man in het zwart’. Geheel in de stijl van Stephen King vindt er een zenuwslopende achtervolging plaats. Althans die schijn heeft het. De lezer vraagt zich steeds meer af of ‘De man in het zwart’ wel degene is die gevolgd wordt. Of is het een lokker die Roland naar een bepaalde plek wil hebben? De scherpschutter is te koop bij Kobo fantasy voor €7,99.
Aantal sterren bij Kobo voor De scherpschutter:
 
2 reviews bij Kobo voor De scherpschutter:
Voor nu
Voor nu krijgt het boek de beoordeling ‘wel ok’. Dit omdat ik mezelf af en toe moest dwingen om verder te lezen. Wellicht zet het me aan het denken en ga ik verder met de serie.
Door Michiel op 3 mei 2019
Een klassieker
Even inkomen nu zin en nieuwsgierig naar het volgende deel.
Door Dre op 15 september 2018
Het zwaard van de waarheid (De wetten van de magie)
Serie fantasy van Terry Goodkind met als overkoepelende titel: De wetten van de magie. Dit deel heet: Het zwaard van de waarheid. Het verhaal speelt zich af in het fictieve Westland dat in drie afzonderlijke gebieden is opgesplitst. Dit om de verkeerdelijk tovenarij tegen te gaan. Wat aanvankelijk ook is gelukt. Er vindt niets bovennatuurlijks meer plaats tot er een verminkt lichaam wordt gevonden. Het zijn de toegetakelde resten van de vader van de hoofdpersoon Richard Cypher. Een eeuwenoude voorspelling lijkt daarmee uit te komen. Die zegt dat magie in al haar vormen hoort bij het volk van Westland. Het zwaard van de waarheid is te koop bij Kobo fantasy voor €7,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Het zwaard van de waarheid:
3 reviews bij Kobo voor Het zwaard van de waarheid:
De eerste wet van de magie
Detailrijk verhaal met een goede spanningsboog. Dit boek maakt ook nieuwsgierig naar de rest van het verhaal. Gelukkig zijn er nog genoeg delen.
Door A M polak op 15 februari 2020
Echte high fanyasy
Spannend verhaal vol magie , tovenaars en vreemde wezens over de strijd van goed tegen kwaad. sommige stukken zijn ee ik heb veel zin om het vervolg te lezen.
Door Echte high fantasy op 12 november 2017
Top boek
De moeite waard , in 1 adem uitgelezen. Spannend verhaal.
Door Nikki op 18 september 2017
Vanuit het duister
Fantasy
Vanuit het duister is een thriller op het gebied van de Science-fiction. Een ebook geschreven door Nora Roberts. Het gaat over een op het eerste gezicht doorsnee boerengezin. Maar voorbij hun erf heerst een absolute duisternis. Hoofdpersoon van het verhaal is een dertienjarig meisje dat Fallon Swift heet. Ze is zo gewend geraakt aan de duisternis dat ze niet eens meer precies weet hoe de wereld er vroeger uitzag. De mooie stad waar haar ouders ooit woonden is sinds het uitbreken van de Plaag een ruïne. Overwoekerd door bomen en planten. Bendes maken er de dienst uit. Geen mens die zich buiten durft te wagen. Op mensen met bijzondere gaven wordt gejaagd. Ook op Fallon Swift. Maar ze zal het veilige onderkomen van de boerderij moeten verlaten. Ze is De Ene. Het is een kwestie van tijd tot haar ware identiteit aan het licht komt. Als ze blijft waar ze is brengt ze niet alleen zichzelf in gevaar, maar ook haar familie. Er zit niets anders op dan een schuilplaats te zoeken in een bos. De eeuwenoude Mallick bereidt haar daar voor op de onvermijdelijke toekomst. Ze leert haar krachten te gebruiken. Wanneer de tijd daar is zal ze een zwaard oppakken en vechten. Want alleen als Fallon haar lot aanvaardt kan de wereld weer de oude worden. Een verlicht bestaan, dat is de inzet van de strijd die ze gaat voeren tegen de duistere krachten. Vanuit het duister is bij Kobo fantasy te koop voor €11,99.
Aantal sterren bij Kobo voor Vanuit het duister:
Geen reviews bij Kobo voor Vanuit het duister.
 

.

 

De opsomming van door ons aanbevolen ebooks bij Kobo fantasy is zuiver informatief. Het is geen voorspraak tot het kopen van het betreffende ebook. De keuze daarin is uitsluitend en alleen aan de bezoeker van de leeswijzer voor ebooks. Mocht iemand tot een aankoop besluiten dan strijken wij daar op geen enkele manier een provisie voor op.