Leeswijzer Ebooks Over Voeding En Drank

Home » Leeswijzer » Leeswijzer Ebooks Over Voeding En Drank  

Leeswijzer ebooks over voeding en drank

 

Ebooks over voeding
Een keuze uit recente ebooks over voeding en drank bij Bol.com, Kobo, Libris en Bruna.
De onderstaande ebooks zijn te downloaden op een willekeurige ereader, behalve op een ereader van Amazon. Bijvoorbeeld de populaire Kindle. Die ondersteunt geen epub. Wel het bestandsformaat mobi en azw3.
Het omzetten van epub naar een bestandsformaat geschikt voor de Kindle wordt uitgelegd in een apart artikel over dit onderwerp op deze site. Een kwestie van enkele muisklikken en een epub kan op de Kindle gelezen worden. Maar er is ook een pagina op onze site met ebooks over voeding en drank van Amazon.nl. Te downloaden dus voor de bezitter van een Kindle.

Een belangrijke categorie (non-fictie) is de categorie over eten en drinken. Ebooks over voeding en drank dus. Het liefst zo gezond als mogelijk klaar gemaakt. Maar vooral ook een beetje lekker:

 

Titels:

 

 

 

 

Ebooks over voeding

 

 

Ebooks over voeding en drank
Donnies kookboek
Ebooks over eten
Het ebook Donnies kookboek is samengesteld en geschreven door de rapper Donnie Sclozskie. Even druk op de Nederlandse podia als achter het fornuis. Net als de kokende rapper Fred (zie boven). Alleen zijn de gerechten van Donnie simpel en puur natuur. Koken voor de vuist weg, maar dan wel op een gezonde manier. Het is een ratatouille aan gerechten wat er in het kookboek van Donnie is te vinden. Voor ieder wat wils. Van een snelle hap, van roti tot salade tot patat. Het is geschikt voor ieder moment van de dag. Het ebook Donnies kookboek is bij Bol.com te koop voor €11,99.
Aantal sterren voor Donnies kookboek bij Bol.com:
Ebooks in voeding
22 commentaren van lezers over Donnies kookboek. 3 staan hieronder vermeld:
Zeer goed
Wat ik vooral goed vind: goede recepten, mooie foto’s / uitvoering.
Donnietastisch 14 januari 2020
Leuk eenvoudig
Het is leuk dat eenvoudig kan koken met deze rappende kok.
Luuss Goes 14 januari 2020
Aanrader
Het kookboek is ontzettend leuk voor pubers en kinderen. Mijn kleinkinderen waren er in elk geval heel blij mee.
Annie073 ‘s-Hertogenbosch 7 januari 2020
Zeer goed
Twee pluspunten: goede recepten en mooie foto’s / uitvoering.
Vitoboy 7 januari 2020
Lekker Fred
Ebooks over eten
Het ebook Lekker Fred is een kookboek van de rapper Fred Tratlehner (De jeugd van tegenwoordig). Een tamelijk excentriek type achter het fornuis. Net als op het podium. Koken als uitlaatklep. De gerechten zijn er dan ook naar. Apart, maar zeker niet te versmaden. Fred mag dan van een (woord)grapje houden, er zit in z’n kookboek een bijzonder serieuze ondertoon. Hij wil dat wat hij kookt en bakt ook gezond is en bovendien lekker smaakt. Het ebook Lekker Fred is bij Bol.com te koop voor €9,99.
Aantal sterren voor Lekker Fred bij Bol.com:
Ebooks over voeding
43 commentaren van lezers over Lekker Fred. 3 staan hieronder vermeld:
Lekker Fred!
Ontzettend mooi boek met mooie en lekkere recepten! Veel verschillende recepten variërend van makkelijk naar moeilijk. Grappig geschreven en weer lekker typisch Fred!
Natashaperezotero Bunde 4 februari 2020
Pareltje!
Bijzondere recepten en zelfs als je er niet uit gaat koken leuk om te hebben door de toffe foto’s en leuke verhalen!
Lotts92 28 januari 2020
Geweldig!
Lekkere gerechten, geweldige teksten. Genieten!
Jebruur Damsko, Mokum. 12 januari 2020
Rutger bakt
Ebooks over eten
In het ebook Rutger bakt geschreven door Rutger van den Broek staan niet minder dan 70 recepten voor het bakken van allerlei lekkers. Iemand die van bakken en koken meer dan z’n hobby heeft gemaakt. Een passie! Niet voor niets is hij de winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Terecht dus dat hij bij Kobo hoog staat genoteerd in ebooks over eten en dan vooral een beetje lekker. Het ebook Rutger bakt is bij Bol.com te koop in de categorie ebooks over voeding voor €9,99.
Aantal sterren voor Rutger bakt bij Bol.com:
Ebooks over voeding
22 commentaren van lezers over Rutger bakt. 3 staan hieronder vermeld:
Een echte aanrader
Het is een boek waar de recepten duidelijk en begrijpbaar te maken zijn.
2olie9 17 april 2019
Goed
Heb het boek als verjaardagscadeau gekocht. Mijn dochter was er blij mee.
Charlie109 8 februari 2019
Zeer goed
Als pluspunt zou ik zeggen: goede kwaliteit.
freubelaar2 1 oktober 2018
Eet meer energie
Ebooks over eten
In Eet meer energie van voedingsdeskundige Marjolein Dubbers staat welk eten zorgt voor meer energie en welk eten je beter kunt vermijden. Anders dan in andere ebooks over voeding legt de schrijfster uit hoe het proces van verbranding in je lichaam werkt, wat je in je keuken op voorraad moet hebben aan eten en wat je beter kunt weggooien. Haar specialiteit is de energieke keuken. Ze geeft in het ebook 30 lekkere recepten die voor flink wat vetverbranding zorgen. Online heeft Marjolein Dubbers de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze site is met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar het grootste Nederlandstalige platform voor vrouwen op het gebied van gezondheid. Inmiddels zijn al tienduizenden vrouwen geïnspireerd om hun voedingspatroon te veranderen. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen. Het ebook Eet meer energie is bij Kobo te koop in de categorie ebooks over voeding voor €12,99.
Aantal sterren voor Eet meer energie bij Kobo:
Ebooks in voeding
1 commentaar van een lezer over Eet meer energie:
Best Oke
Het idee achter het boek is goed. Helaas klopt niet alles wat teruggeleid wordt naar studies en wordt veel informatie ook zo vervormd dat het handig uitkomt (waar in het boek juist verwijten worden gemaakt naar mensen die dit doen). Als je zelf een beetje na kan denken en rationeel bent dan kan dit boek echter wel een mooie leidraad zijn.
Door Lisa op 1 februari 2019
Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer
Ebooks over eten
Het ebook Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer gaat over leefstijl. ‘Geen pillen meer, maar paprika!’ Dat is de strijdkreet van deze bevlogen voedingsdeskundige. Door eigen gezondheidsproblemen werd De Weijer met haar neus op de feiten gedrukt: voeding speelt een grote rol. Dit boek is geschreven voor mensen met overgewicht en (beginnende) diabetes type II. Voor hen die medicatie gebruiken of insuline spuiten, is overleg met de huisarts nodig alvorens over te schakelen op de voeding in dit boek.Er worden geen calorieën geteld (ook geen koolhydraten). Na een korte inleiding en enkele praktische richtlijnen plus enkele ervaringsverhalen, volgt een volledig menu voor 28 dagen met de uitgewerkte recepten. De receptuur is eenvoudig, snel te bereiden en laag in koolhydraten. De meeste recepten zijn glutenvrij en ook gemakkelijk volledig plantaardig te maken. Een aantrekkelijk basiskookboek voor wie de stap naar een gezonde leefstijl wil maken. Het ebook Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer is bij Bol.com te koop in de categorie ebooks over voeding voor €14,99.
Aantal sterren voor Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer bij Bol.com:
Ebooks over voeding
105 commentaren van lezers over Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer. 3 staan hieronder vermeld:
Zeer goed
Positieve punten van dit artikel zijn: toegankelijk en praktisch.
WillemD5 28 januari 2020
Zeer goed
Twee pluspunten: goede recepten en mooie foto’s / uitvoering.
fietsen7 1 oktober 2019
Blij mee!
Lekkere recepten, mooi vorm gegeven. Gezonde recepten, voor iedereen te maken.
66Lies 1 oktober 2019
Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten
Koken
Het ebook over koken Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten is geschreven door Pascale Naessens. Ze is consulente in gezonde leefgewoonten en shiatsu-therapeute, en ze schrijft voor tijdschriften over voeding waarvoor ze voedingsexperts over de hele wereld interviewt. Een veelzijdige kenner van de keuken dus die zich heeft toegelegd op eenvoudige en gezonde voeding. In haar inmiddels tiende boek richt ze zich meer dan ooit op heerlijke recepten met een minimum aan ingrediënten. Voedsel dat in een korte tijd te bereiden is. Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten is bij Kobo te koop voor €18,99.
Aantal sterren voor Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten bij Kobo:
Ebooks over voeding
Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten heeft geen reviews als ebook bij Kobo. Wel als hardcover bij Bol.com. 4 reviews staan hieronder vermeld:
De titel klopt zeker
Met een paar ingrediënten en zonder ingewikkelde kooktechnieken kan je heerlijk koolhydraatbeperkt koken. Ik heb meer kookboeken van Pascale Naessens en eerlijk gezegd gebruik ik dit boek wel minder dan de andere boeken van haar.
Diaaaaan Maassluis 4 februari 2020
Mooi boek
Net uitgevoerd boek met bruikbare recepten.
Hoogland37 Hoogland 28 januari 2020
Zeer goed
Heerlijke gerechten, makkelijk en snel klaar door maar 4 ingrediënten.
Liz55 Sprang-capelle 28 januari 2020
Aanrader!
Gemakkelijke en gevarieerde recepten.
KatleenSNTS LEUVEN 20 januari 2020
De groene bakplaat
Koken
Het ebook De groene bakplaat is geschreven door Rukmini Iyer. Er staan maar liefst 75 groentegerechten in die in de oven bereid worden. De internationale (met een lichte nadruk op de Indiase keuken omdat daar de roots van de schrijfster liggen) receptuur in beide gedeeltes is ingedeeld op oventijd: 30-, 40- en 60 minuten. Snel tot 30 minuten; iets meer tijd tot 45 minuten; alle tijd 1 uur of langer. In het midden van het boek is een hoofdstuk te vinden waarin wordt uitgelegd hoe een eigen bakplaat samen te stellen. Het ebook De groene bakplaat is bij Kobo te koop voor €9,99.
Aantal sterren voor De groene bakplaat bij Kobo:
Ebooks over voedsel
1 commentaar van een lezer over De groene bakplaat:
Delicious recipes
I love cooking with my oven and this book has some really delicious recipes! I got it as I wanted to incorporate more veggies in my diet and with this book I feel I have more options than before!
Door Val op 30 september 2019
Chickslovefood – Het daily dinner kookboek
Chickslovefood – Het daily dinner kookboek is een zogenaamd ‘meal-planning kookboek’. Dat wil zeggen met beleid van te voren klaar gemaakte maaltijden. Gezond voedsel voor onderweg in de schoudertas. Meeneem-ontbijtjes en fijne ovenschotels die je een dag eerder al kunt maken thuis. Chickslovefood – Het daily dinner kookboek mag daarom alleen al niet ontbreken in de lijst ebooks over voeding. Alles met maximaal vijf ingrediënten. Door handige tips en tricks leer je bovendien hoe je eten langer kunt bewaren en beter vooruit kunt plannen. Kortom: een must have voor werkende ouders, gejaagde studenten en ieder ander die drukbezet is. Het ebook Chickslovefood – Het daily dinner kookboek is bij Bol.com te koop in de categorie ebooks over voeding voor €12,99.
Aantal sterren voor Chickslovefood – Het daily dinner kookboek bij Bol.com:
Ebooks over voedsel
82 commentaren van lezers over Chickslovefood – Het daily dinner kookboek. 3 staan hieronder vermeld:
Aanrader
Heerlijk recepten!
Nancewf 12 september 2019
Heerlijk en zo klaar!
Eten is lekker en zo klaar met weinig ingrediënten
88Sandra88 27 augustus 2019
Love it!
Praktisch kookboek. Simpele en lekkere recepten. Ik kook veel uit de boeken van Chicks love Food. Ik heb een man en een zoontje van 4 jaar oud. En zij zijn ook heel blij met mijn kookboeken van deze dames.
Frango 9 juli 2019
Hoe overleef je?
Het ebook Hoe overleef je? geschreven door de Amerikaanse arts Michael Greger gaat over voorkomen van hart- en vaatziekten, diabetes, alzheimer en kanker door middel van de juiste voeding. Wat moet je eten om de kans op deze ziektes zo laag mogelijk te houden? Of wat moet je eten om ervan te genezen? Op deze vragen geeft Micheal Greger antwoord, zich baserend op recent wetenschappelijk onderzoek. Om gezond eten gemakkelijk te maken heeft dokter Greger zijn ‘Dagelijkse Dozijn’ ontwikkeld: voedingsmiddelen met de bijbehorende hoeveelheden die je elke dag zou moeten eten. Zodat je lichaam optimaal in staat is veel ziektes te voorkomen. Dit boek is een must voor al diegenen die hun gezondheid in eigen hand willen houden en zo gezond mogelijk oud willen worden. Het ebook Hoe overleef je? is bij Bol.com te koop in de categorie ebooks over voeding voor €24,95.
Aantal sterren voor Hoe overleef je? bij Bol.com:
Ebooks over voeding
39 commentaren van lezers over Hoe overleef je? 4 staan hieronder vermeld:
Inspiratie die aan zet tot verandering
Duidelijke argumenten om je levensstijl te veranderen.
NewbyVegan 11 februari 2020
Leerzaam boek
Als je om je gezondheid geeft en om de natuur, dan dit boek een aanrader.
Theoro 21 januari 2020
Hoe over leef je
beste boek over voeding een bestseller
geen pillen maar paprika!!!!
Basamersfoort amersfoort 15 januari 2020
Zinnig boek
Een boek over voeding volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Haal eruit wat je zelf goed kan gebruiken. Wij zijn geen strikte vegetariërs geworden maar dit boek helpt je wel om keuzes te maken.
Kappie63 8 januari 2020
On the go
In het ebook On the go van Rens Kroes staan 49 powerfoodrecepten die verrukkelijk smaken, gezond zijn en ook nog eens makkelijk zijn mee te nemen. Een verdiende plek dus bij ebooks over voeding. Bovendien laat Rens zien welke trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks. Zij geeft tips over bewaren, invriezen en voorbereiden. Het ebook On the go is bij Kobo te koop in de categorie ebooks over voeding voor €11,99.
Aantal sterren voor On the go bij Kobo:
Ebooks over voeding
4 commentaren van lezers over On the go:
Geweldig boek
Boek boordevol gezonde ideeën, haalbaar en met de juiste tips! Ik ben fan!!
Door Evelien op 6 september 2018
Onverwacht leuk
Op mijn zoektocht naar handvaten om gezonder te gaan eten, heeft dit boek mijn positief verrast. Ik heb veel nieuwe inspiratie, dank je wel.
Door Sabrina op 21 januari 2018
Super kookboekje
Waarom een briodje kaas als luch, als je ook snel een gezonde maar vooral lekkere meeneem lunch kan maken. Ik word hier zo blij van!!
Door Saskia1974 op 23 september 2017
Mwah
Weinig bruikbare recepten. Wel leuk om een keer doorheen gebladerd te hebben.
Door Sanneke Molenaar op 20 augustus 2017
 

 

 

De opsomming van door ons aanbevolen ebooks is zuiver informatief. Zoals in de ebooks over voeding. Het is geen voorspraak tot het kopen van het betreffende ebook. De keuze daarin is uitsluitend en alleen aan de bezoeker van de leeswijzer voor ebooks. Mocht iemand tot een aankoop besluiten dan strijken wij daar op geen enkele manier een provisie voor op.